A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

До дня Святого Миколая

Дата: 18.12.2020 21:25
Кількість переглядів: 411

Ось і прийшла  найулюбленіша пора дітвори – новорічні свята. В Агрономічній ТГ ця естафета розпочалася з Дня Святого Миколая. Напередодні Агрономічна сільська рада привітала діток сіл Агрономічне, Бохоники, Горбанівка, Ільківка,Рівець, Медвеже Вушко. Подарунки отримали вихованці дитячих садочків та учні 1-4 класів. А 18 грудня для діток пільгових категорій громади учні Агрономічненської ЗОШ підготували  святковий концерт з дотриманням карантинних вимог. Святкові номери, загадки, конкурси, подарунки -  все це було зроблено з любов’ю для наших  дітей.

Ми дякуємо нашим спонсорам за допомогу в  організації свята і подарунки: Масленнікову Олександру Георгійовичу, Проценку Руслану Олеговичу, Побережнику Павлу Володимировичу. Також висловлюємо подяку учням Агрономічненської ЗОШ, Гаврилюк Л.Б., Смашнюк Н.М., Щербатюку А.В.

Фото без опису

День Святого Миколая  - свято любові і душевної теплоти! У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або чарівний чобіток, адже так приємно знайти в ньому подарунки. Нехай це свято наповнить Ваш будинок щастям, теплотою і любов'ю, а Ваше життя буде яскравим!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь