A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

У разі втрати зв’язку між членами родин, розлучених внаслідок війни в Україні, ви можете звернутися до волонтера Служби розшуку Товариства Червоного Хреста України у Вінницькій обласній організації

Шановна громадо! за телефоном: +380(99)-52-77-393 Абраменко Інна Ми дотримуємся принципів конфіденційності та нерозголошення особистої інформації. Допомога надається безкоштовно. Також ви можете: - Зателефонувати на гарячу лінію Товариства Червоного Хреста України: 0 800 332 656 - Написати листа на e–mail: rfl@redcross.org.ua - Самостійно заповнити онлайн форму запиту на розшук: https://uruprecase.powerappsportals.com/uk-UA/

16:05 18.03.2024

Шановні громадяни дотримуйтесь правил пожежної безпеки!

З настанням весни мешканці міст і селищ виходять на природу: розпочинаються весняно-польові роботи в полі, на присадибних ділянках та городах. Люди їдуть подихати свіжим повітрям, поспілкуватися з друзями біля вогнища, помилуватися пробудженням природи тощо. Все це є чудовим відпочинком. Часто невід’ємною частиною подібного дозвілля стає вогнище, в якому спалюють торішнє листя, суху траву, дрібне сміття, а також смажать шашлики та картоплю. Прикро тільки, що деякі громадяни нехтують правилами безпечної поведінки в навколишньому середовищі.  Через їхню необачність під загрозою опиняються багатовікові дерева, рідкісні рослини, гинуть звірі та комахи. Адже недбало кинутий недопалок цигарки, іскорка від погано залитого багаття, небезпечні пустощі з вогнем можуть стати причинами виникнення масштабних пожеж, ліквідовувати, які нерідко доводиться силами численних загонів аварійно-рятувальних підрозділів. Слід зазначити, що вогнем знищується не лише сухостій, але й насіння і коріння живих рослин, пошкоджуються нижні частини дерев і кущів, знищуються гнізда птахів та їх молодняк, страждають дикі звірі (зайці, лисиці та інші). Такі пожежі завдають великої шкоди навколишньому середовищу. При згоранні 1 т рослинних залишків у повітря надходить близько 9 кг мікрочастинок диму. До їх складу входять: пил, окиси азоту, важкі метали та низка канцерогенних сполук. У тліючому, без доступу кисню, листі виділяється бензопрен, що здатен викликати ракові захворювання. Окрім того, з димом у повітря вивільнюються діоксини – одні з найотрутніших для нашого організму речовин. Спалювання листя призводить до руйнації ґрунтового покриву, адже вигорають рослинні залишки, гинуть ґрунтоутворюючі мікроорганізми.

15:54 18.03.2024

Реєстрація для сімей, в яких виховуються діти з інвалідністю та осіб І та ІІ групи інвалідності Міжнародним Медичним корпусом

Сьогодні, 14.03.2024 р., на базі ЦКтаД с. Агрономічне, організовано реєстрацію для сімей, в яких виховуються діти з інвалідністю та осіб І та ІІ групи інвалідності, яка здійснювалась Міжнародним Медичним корпусом. Діємо лише для благополуччя родин нашої громади .

15:15 14.03.2024

Cпівпраця з благодійним фондом «Право на захист»

Агрономічна сільська рада продовжує співпрацювати з благодійним фондом «Право на захист», який допомагає внутрішньо переміщеним особам. У 2024 році у нашій громаді зареєструвалися новоприбулі 15 родин ВПО. Саме для них, 13 березня  БФ «Право на захист» організував  видачу необхідної  допомоги, яка включала кухонні набори, ковдри, розкладачки, рушники, термоси, засоби гігієни. Це далеко не перша допомога у рамках нашої взаємодії. Агрономічна сільська рада та родини внутрішньо переміщених осіб висловлюють вдячність за надану допомогу та турботу. Сподіваємось на подальшу ефективну співпрацю. Разом ми здатні зробити більше!

13:36 13.03.2024

Сьогодні громада попрощалася із Захисником Олегом Ковалем.

Народився Олег Коваль 11.04.1972 року  в с. Медвеже Вушко. Тут пройшли його дитинство і шкільні роки. Після закінчення школи вступив до Вінницького державного педагогічного університету ім. М.Коцюбинського. Навчався на вчителя фізичного виховання.Після закінчення університету був призваний на строкову службу.

17:25 12.03.2024

Урядова грантова програма єРобота

Урядова грантова програма єРобота спрямована на підтримку українського бізнесу. Грант Власна Справа від Міністерства економіки - найпоширеніший в цій програмі. Завдяки гранту ви можете отримати кошти на старт або розвиток власного бізнесу. Подавайте заявку та бізнес-план через портал Дія. Отримайте до 250 тисяч гривень на рахунок втілюйте ваші бізнес-ідеї та розвивайте свою власну справу!

20:05 11.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь