A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Засідання комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, благоустрою, житлово-комунального господарства, транспорту та комунальної власності

Дата: 12.01.2021 17:45
Кількість переглядів: 452

Фото без описуОГОЛОШЕННЯ

13 січня в приміщенні Агрономічної сільської ради о 14:00 год. відбудеться засідання комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, благоустрою, житлово-комунального господарства, транспорту та комунальної власності. Будуть розглядатися наступні питання:

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах села Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Лисому О. О.
  2. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах села Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Корнійчуку А. С.
  3. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах села Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Мельник М. А.
  4. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах села Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Більмаку І. В.
  5. Про ініціювання  передачі Вінницькою районною радою в комунальну власність Агрономічної  сільської ради некомерційного підприємства «Вінницький районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Вінницької районної ради та надання згоди на прийняття даного підприємства в комунальну власність Агрономічної сільської ради
  6. Про передачу майна на праві оперативного управління.
  7. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь