A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Протест ВЦРКЛ проти передачі в територіальну громаду міста Вінниці.

Дата: 20.01.2021 18:41
Кількість переглядів: 508

Фото без опису

20 січня медпрацівники Вінницької центральної районної лікарні вийшли на протест до райради. Спочатку анонсували, що перекриватимуть дорогу, але обійшлось звичайною акцією, без перекриття руху транспорту. Причиною протесту стала інформація про передачу лікарні в територіальну громаду міста Вінниці.

Після мітингу співробітників центральної районної лікарні до райради, о 15:00 годині відбулась зустріч із представниками від Вінницької міської ради, Вінницької районної ради.

Олександр Кривов’яз, головний лікар Вінницької центральної районної лікарні обурюється, що працівників «поставили перед фактом».

Заступниця міського голови Галина Якубович повідомила, що діють відповідно до законодавства. Адже за реформою децентралізації всі заклади освіти, культури і медицини, які були на балансі районних рад мають перейти у власність територіальної громади, де розміщені майнові комплекси.

Сільський голова Сітарський С.М. зазначив, що юридичне місцезнаходження Центру – село Бохоники, а це територія Агрономічної територіальної громади і є рішення сільської ради про передачу КНП «Вінницький районний центр первинної медико-санітарної допомоги». Тому він запропонував майнові комплекси залишити місту Вінниці, а права та обов’язки вищезазначеної юридичної особи передати Агрономічній сільській раді. Для того, щоб не було фінансових втрат , незручностей для сільського населення через перезаключення договорів  з сімейними лікарями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь