A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 13:41
Кількість переглядів: 1242

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав (Указ Президента України від 11 лютого 2004 року №180/2004). Дата 15 лютого ввійшла в історію відтоді, як скінчилася 10-літня війна в Афганістані, ознаменована болем і смутком. Кожен військовослужбовець з честю виконав свій обов’язок, ризикуючи здоров’ям та життям заради забезпечення миру.

Напередодні в Агрономічній ТГ відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виводу радянських військ з Афганістану. 20 учасників бойових дій наразі нараховується в територіальній громаді.

13 лютого в Будинку культури Агрономічного відбувся святковий концерт  з дотриманням карантинних вимог. Присутні мали можливість поспілкуватися з  друзями, пригадати болісні сторінки свого минулого, послухати виступи дітей. На святі були присутні депутати обласної ради: Олександр Масленніков та Володимир Костюк, які вручили учасникам матеріальні подарунки. Під час урочистостей присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про полеглих, які не повернулися з війни в Афганістані, і тих, хто віддав своє життя у військових діях на сході нашої держави. Також відбулося покладання квітів до пам’ятника загиблого воїна с.Рівець Білоченка Василя Анатолійовича та Героїв АТО в с.Агрономічне.

Давайте ж будемо пам’ятати воїнів-ветеранів, виявлятимемо розуміння до тих, хто пройшов через війну, і для кого вона триває й досі. У спогадах, у снах, у думках. Вони цього заслуговують.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь