Агрономічна сільська рада
.

Петиція щодо гарантованого забезпечення водопостачання та водовідведення з належною якістю питної води в селі Агрономічне від 13.01.2021 р.

Дата: 15.02.2021 15:15
Кількість переглядів: 769

У відповідності до Положення «Про порядок подання та розгляду електронних петицій»  в Агрономічній сільській раді повідомляємо наступне:

  1. У відповідності із ст. 19 Конституції України «… Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України».
  2. Питання, підняте Вами у петиції, знаходиться на постійному контролі в Агрономічній сільській раді.

Агрономічною сільською радою, в тісній співпраці з КП «Вінницяоблводоконалом», поетапно розроблено план дій  для вирішення даної проблеми:

  1. Для покращення та гарантованого забезпечення мешканців с. Агрономічне водовідведенням належної якості необхідно :
    1. Підготовити під використання другої половини прийомного колектору під злив стоків, встановлення нових енергоефективних потужних погружних глибинних насосів, встановлення комплекту електроніки для поперемінного вмикання кожного з насосів.
    2. Замінити запірну арматуру в КНС, встановити новий уловлювач сторонніх предметів задля попередження аварійних ситуацій на КНС (має бути виготовлений з нержавіючого металу)
    3. Встановити резервне джерело живлення обладнання КНС (дизель-генератор) з системою АВР.
    4. Провести благоустрій території: огородження території КНС бетонним секційним парканом, встановлення воріт, здійснення підсипки території щебеневою сумішшю, виготовлення відмостку навколо будівлі КНС
    5. Будівництво напірної каналізації від перехрестя вул. Грушевського та Гніванського шосе в с. Агрономічне до вул. Юзвинська
    6. Будівництво самоплинної каналізації по вул. Гагаріна в с. Агрономічне до існуючої КНС по вул. Грушевського;
    7. Будівництво напірної каналізації від перехрестя вул. Грушевського та Гніванського шосе в с. Агрономічне до вул. Юзвинська (до межі з м. Вінниця)
  2. Для покращення та гарантованого належного забезпечення мешканців с. Агрономічне водопостачанням належної якості необхідно:
    1. Будівництво водогону від Гніванського шосе по вул. Грушевського до водопровідної насосної станції.
    2. Прокладення ділянки водопроводу по пров. Архітектурному з підключенням від мережі водопостачання по вул. Гніванське шосе (в районі Вінницького національного університету.
    3. Проведення капітального ремонту системи водопостачання по вулиці Мічуріна в с. Агрономічне.

Для виконання вищеописаних заходів будуть залучені усі забудовники, діяльність яких проводиться на території Агрономічної сільської ради, а також кошти місцевого бюджету по обласній  програмі "Питна вода" на 2021-2025 роки.

3.  В січні 2021 року ТОВ «ЖЕК «Агрономічне» було ініційовано питання щодо підняття цін на водопостачання та водовідведення для користувачів централізованою системою водопостачання та водовідведення на території с. Агрономічне, дане питання було винесене на розгляд 6 сесії 8 скликання Агрономічної сільської ради, рішення не прийняте, тарифи не підняті.

4. Відносини, які склались, з приводу заборгованості ТОВ «ЖЕК «Агрономічне» перед КП «Вінницяоблводоканал» відносяться до господарських відносин та регулюються Господарським кодексом України, в травні 2020 року КП «Вінницяоблводоканал» звернулись із відповідною заявою до Господарського суду Вінницької області, в результаті чого відкрито провадження по справі № 902/482/20, на даний час Рішення не прийнято.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь