Агрономічна сільська рада
.

Прийом громадян в с.Медвеже Вушко

Дата: 19.02.2021 10:10
Кількість переглядів: 1073

17 лютого, в селі Медвеже Вушко відбувся виїзний прийом громадян сільського голови Сергія Сітарського. Взяли участь у зустрічі також заступник сільського голови Тетяна Закревська та інспектор господарського відділу Агрономічної сільської ради Леонід Назаренко. Впродовж всього відведеного часу люди зверталися зі своїми проблемами. Щодо піднятих питань розглядалися:

  • оформлення право власності громадянину за набувальною давністю  (одразу була надана консультацію з Центру безоплатної правової допомоги);
  • учасники АТО щодо отримання земельних ділянок на території сільської ради.

Також на прийом завітав депутат Агрономічної сільської ради Насталенко Іван Петрович, який також приніс низку звернень громадян села, зокрема:

 -облаштування місць для збору сміття (питання потребує додаткового вивчення)

-зміщення графіку руху автобусу з 19:20 на 19:30 та 20:10 на 20:30 (питання було одразу вирішено – зв’язалися з перевізником і він пообіцяв, що спробує поступово вводити новий графік, але за умови, що пасажири не будуть проти).

Також порушували питання добросусідства по вулиці 1 Травня. Обговорювали і ставки оподаткування для ділянок сільськогосподарського призначення.

Під час зустрічі житель села, Президент ГО «Політична академія ресурсного аналізу та демократичних інновацій суспільства» також запропонував співпрацю.

Крім того,  багато питань було і до передньої діяльності сільської ради, але зараз ці проблеми лягли на плечі вже громади, тому їх потрібно вирішувати і діяти в правовому полі.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь