A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Ангели пам'яті

Дата: 20.02.2021 18:48
Кількість переглядів: 1207

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. Ще довго-довго, з покоління в покоління, будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

Вихованці закладів дошкільної освіти Агрономічної сільської територіальної громади вшановували пам`ять Героїв Небесної Сотні, взявши участь у  акції "Ангели пам’яті.»

В Горбанівському ЗДО «Перлина»  19 лютого вихователі  Іглінська С.М. та Манюк В.О.  розповіли дітям про Небесну Сотню, познайомили дітей з подіями Євромайдану, дітки переглянули відеоролик «Згадаєм Небесну Сотню» та виготовили білих Ангелів, як пам'ять про тих, хто відійшов у вічність.

Вихованці «Дошкільного навчального закладу «Сонечко» Агрономічної сільської ради» також віддали належну шану Героям Небесної Сотні.

Під час заняття  «Янголи пам’яті» ,(вихователь Норовило С. О. ), діти старшої групи виготовили паперових янголяток як символів світла, добра і любові наших юних героїв Майдану...

 В середній групі вихователь Білюга А. М.  на занятті «Дошкільнятам про героїв» читала художні твори про Небесну Сотню зі збірочки « Героям слава», провела бесіду про буремні події Революції гідності. По завершенню заходів  діти вшанували пам’ять про загиблих хвилиною мовчання  та виконали Гімн нашої держави.

Учні Агрономічненської СЗШ I-lll ступенів  також вшанували Героїв Небесної Сотні, прийнявши участь в ''Тихій акції'' , яка відбулась на Театральній площі м.Вінниці

      І рани їхні вже не їм болять.

Жовто-блакитний стяг покрив їм тіло,

Як крила ангела, злітаючи назад,

Небесна Сотня в вирій полетіла…

Слава героям! Слава Україні!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь