A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Цифровізація Бохоницької бібліотеки

Дата: 19.03.2021 15:16
Кількість переглядів: 559

Комп’ютеризація сільських бібліотек дає поштовх для розвитку успішних громад. Нові послуги з впровадження цифровізації створюють комфортні умови для співробітників та відвідувачів сільських бібліотек. Саме тому метою проекту «Дія. Цифрова освіта» є навчити і розвивати знання українців з цифрової грамотності.

Наразі Міністерство цифрової трансформації України активно розвиває проект «Дія. Цифрова освіта», одним із завдань якого є сприяння комп’ютеризації сільських бібліотек України.

17 березня в Бохоницьку сільську бібліотеку в рамках проекту також було передано два комп’ютери. Захід відбувся за участю керівників та кураторів проекту, партнерів, обласної і місцевої влади, керівництва профільного департаменту та Вінницької ОУНБ ім. К.А.Тімірязєва.

Куратора проектів Благодійного фонду Favorit Foundation Маріанна Ковеня під час виступу висловила сподівання, що передана техніка допоможе бібліотекам стати більш технологічними та сучасними для користувачів.

Звертаючись до присутніх, очільник області зауважив: «Забезпечення сільських бібліотек комп’ютерами - це дійсно дуже важлива справа. Адже багато бібліотек мають лише один комп’ютер або жодного, а потреба в даній техніці досить значна. Тому велика вдячність профільному міністерству та фонду за таку чудову ініціативу».

Агрономічна ТГ дякує керівникам проекту, керівництву області за подаровану техніку та надіється на подальшу співпрацю. Адже лише разом, спільними зусиллями можна створити комфортну громаду для успішних людей.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь