A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Петиція щодо перевезення Бохоники-Вінниця

Дата: 25.03.2021 17:14
Кількість переглядів: 682

 

У відповідності до Положення «Про порядок подання та розгляду електронних петицій»  повідомляємо наступне:

  1. Згідно ст. 19 Конституції України, органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
  2. Питання, підняте Вами у петиції, знаходиться на постійному контролі в Агрономічній сільській раді.
  3. Разом з тим, договір перевезень маршрутом Бохоники – Вінниця АС-1 , Вінниця АС-1 – Бохоники, укладений між Вінницькою обласною державною адміністрацією та перевізником Фізична особа підприємець Чабан Роман Анатолійович.

Згідно Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 року № 176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», Постанови Кабінету Міністрів України № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», укладати договора з автомобільними перевізниками про організацію перевезень пасажирів на приміських і міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньо обласні маршрути) уповноважено обласні  державні адміністрації.

 Таким чином, Агрономічна сільська рада не є стороною вищезгаданого договору та не уповноважена вносити зміни до нього.

  1. Крім того, скарги та зауваження, що надійшли до Агрономічної сільської ради відносно питання роботи перевізника Фізичної особи підприємця Чабана Романа Анатолійовича, було направлено до Управління розвитку транспорту Вінницької обласної державної адміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь