A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Участь в обласному конкурсі

Дата: 25.03.2021 19:12
Кількість переглядів: 450

 

25 березня Агрономічна сільська рада взяла участь в обласний конкурс «Комфортні громади». Конкурс відбиратиме проєкти розвитку територіальних громад Вінниччини. Агрономічна сільська рада подала 3 проекти у різних напрямках: «Створення комплексного багатофункціонального майданчику фізичної підготовки та витривалості різних вікових груп», «Створення комфортних умов для споживачів адміністративних послуг», Вуличне освітлення на території ОСТ «Барський масив».

У конкурсі можуть брати участь  проєкти, розроблені та подані територіальними громадами та районними радами Вінницької області. Проєкти-переможці отримають до 350 тис. грн із фонду Конкурсу та мають передбачати власний внесок – не менше 50% від загального бюджету проєкту (з населенням до 10 тис. осіб власний внесок – не менше 30% від загального бюджету проєкту).

Спільні проєкти, розроблені декількома органами місцевого самоврядування, матимуть такий  обсяг співфінансування: до 500 тис. грн – з фонду Конкурсу, а власний внесок – не менше 50% від загального бюджету проєкту.


                          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь