A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Зустріч сільського голови з ОК "ЖБК "Укржитлобуд"

Дата: 29.03.2021 17:49
Кількість переглядів: 686

Фото без опису29 березня о 10 годині відбулася робоча зустріч сільського голови Сергія Сітарського з власниками нерухомого майна за адресою вул. Мічуріна, 2а, с.Агрономічне ОК «ЖБК «Укржитлобуд» (Софія) та забудовником. Причиною зустріч стало неприйняття на останньому засіданні виконавчого комітету рішення про надання дозволу на тимчасове підключення до мережі водопостачання села Агрономічне. Забудовник взяв на себе зобов’язання, які частково вже виконав:

  • прокладання мережі водогону діаметром 225 мм від вул. Гніванське шосе (Південна об’їзна) нової гілки водогону;
  • реконструкція пам’ятника загиблим воїнам;
  • прокладання ділянки водопроводу діаметром 225 мм по пров. Архітектурному з  підключенням від мережі в районі Аграрного університету.

Сумніви виникали щодо виконання інших умов. На момент проведення зустрічі не виконано зобов’язання по  реконструкції КНС, проте представник забудовника, Яцишен В. В., повідомив, що до 01.07.2021 року він планує завершити всі роботи по реконструкції КНС, передбачені технічними умовами та проплатить пайову участь.

Також залишається не виконаним зобов’язання щодо відновлення дорожнього покриття та облаштування вуличних тротуарів від вулиці Гніванське шосе до вулиці Тімірязєва.

За результатами зустрічі, головою Агрономічної сільської ради, видано розпорядження, про проведення 31 березня 2021 року засідання виконавчого комітету, для повторного розгляду клопотання голови ОК «ЖБК «Укржитлобуд», стосовно надання дозволу на тимчасове підключення до мережі водопостачання села Агрономічне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь