A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Громада безпечного середовища

Дата: 15.04.2021 11:34
Кількість переглядів: 483

14 квітня сільський голова, Сергій Сітарський, взяв участь в семінарі-нараді «Громада безпечного середовища».

В рамках заходу керівництво Головного управління ДСНС області на чолі з очільником відомства Русланом Шевчуком, продемонстрували пілотні проекти, які успішно були реалізовані в рамках децентралізації влади у напрямку пожежно-техногенної безпеки. А саме: як створювалися та наразі функціонують на території області Центри безпеки громадян, місцеві пожежні команди та добровільні пожежні дружини «Добровольці-вогнеборці». Крім того, під час зустрічі обмінювалися досвідом голови територіальних громад у сфері співпраці і створення добровільних пожежних команд.

Також в ході обговорення голова Міжнародної громадської організації «Україна-Польща-Німеччина» Сергій Татусяк розповів про досвід міжнародних організацій безпекових ініціатив на рівні територіальних громад.

У підсумку, учасниками семінар-наради було вирішено, що наразі є необхідним провести ретельний аналіз потреб жителів громад Вінницької області, надати керівникам всіх ТГ консультаційний супровід під час розроблення місцевих програм безпеки, організувати ряд публічних обговорень проблем створення безпечної громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь