A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Майстер-клас до Великодня

Дата: 30.04.2021 09:42
Кількість переглядів: 713

29 квітня, за ініціативи Валентини Коваль, керівника Бохоницької філії Центру культури та дозвілля Агрономічної сільської ради, було проведено майстер-клас по писанкарству для вихованців Прибузької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат.Також разом з учнями до Бохоницької філії завітали гості з Вінницької районної адміністрації: Голова Вінницької РДА  Урдзік Віталій  та заступники: Каменщук Тетяна , Коваль Володимир, Футуймас Олена  з корисними подарунками та щирими побажаннями. Віталій Урдзік також передав великодні вітання від народної депутатки України Ірини Борзової.

Пані Валентина знає про писанки дуже багато, їхню історію, кольори та орнаменти, традиції розпису у різних регіонах України безліч цікавого. І цією інформацією вона щедро ділилася з учасниками заняття.

Писанка – символ весняного відродження природи, зародження життя, продовження роду, символ сонця, тепла і вічності, а також незамінний атрибут Великодня. Неважливо, чи ти вмілий майстер писанкарства, чи ти людина, яка ніколи не тримала в руках писачка - головне мати бажання творити та вкласти в неї частинку своєї душі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь