A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Привітання до Дня матері

Дата: 06.05.2021 22:44
Кількість переглядів: 541

У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня. В 2021 році День матері в Україні припадає на 9 травня. Офіційне державне свято День матері встановлене в 1999 році. Святкування стало популярною і доброю сімейною традицією.

Тому напередодні в нашій Агрономічній громаді вирішили привітати Матерів-героїнь та запросили їх на урочистості до Медвеже-Вушківської філії Центру культури Агрономічної сільської ради.  З вітальний словом до присутніх звернувся депутат обласної ради Олександр Масленніков та сільський голова Сергій Сітарський та заступник сільського голови Тетяна Закревська. Нашим матерям вручили квіти, грамоти та подарунки. Після привітань на них чекав святковий концерт. Учасники свята вкладали в кожне речення, кожний рядочок пісні любов, ніжність та повагу до членів своєї родини.

Безумовно, День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь