A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Вшанували пам'ять захисників України у Другій світовій війні в Бохониках

Дата: 09.05.2021 18:19
Кількість переглядів: 581

8-9 травня ми віддаємо данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої Світової війни, хто віддав життя, щоб ми жили щасливо. Скільки життів забрала та страшна війна! Скільки доль зруйнувала вона. Кожен день, як рік, кожен рік – як століття. Все витримали і перемогли. Перемогли тому, що вели війну справедливу. Перемогли тому, що відстоювали свою Батьківщину, відстоювали право на щастя, на життя.

Сьогодні відбулася урочиста хода та покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам та герою АТО до Дня пам’яті та примирення та з нагоди відзначення 76-ї річниці перемоги над нацистами у Другій світовій війні в селі Бохоники. Присутні вшанували пам’ять загиблих та померлих героїв тієї війни хвилиною мовчання.

В урочистостях взяли участь: сільський голова - Сергій Сітарський, депутат сільської ради -Наталія Бунза, керівник ветеранської організації –Олександр Ковальчук, керівник ДНЗ «Дзвіночок» Ірина Мельник, учні Бохоницької СЗШ І-ІІІ ступенів, вчителі, односельчани.

Минають роки, віддаляючи  у вічність ті тривожні ночі, постріли гармат, катівні, мільйони смертей, невпинні сльози… Але ми пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями Об’єднані Нації. Не забуваємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. І найважливішим  підсумком тієї трагедії має бути не перемога, а мир!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь