A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

День пам'яті та примирення відзначили в Горбанівці

Дата: 09.05.2021 19:02
Кількість переглядів: 545

До Дня пам'яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в селі Горбанівка зібралися на урочистий захід, вшановуючи живих та віддаючи данину пам'яті усім полеглим воїнам, тим фронтовикам, кого не стало у повоєнний час. Згадали в цей день і про тих, хто ризикує власним життям, захищаючи нас на Сході України від подальшого наступу ворога.

На заході було сказано багато вдячних і теплих слів на адресу тих, хто боровся на полі бою, і тих, хто самовіддано трудився в тилу, допомагаючи відстояти незалежність нашої  Батьківщини і врятувати світ від нацизму. Присутні поклали квіти до пам’ятника і вшанували пам'ять загиблих за Україну хвилиною мовчання.

Зі словами подяки та із закликом до всіх присутніх пам’ятати про подвиг героїв минулої страшної війни до присутніх звернулись голова територіальної громади Сергій Сітарський та керівник ветеранської організації Олександр ковальчук.

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга Світова війна. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь