A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Порядок денний комісії на 13.05.2021 р.

Дата: 14.05.2021 10:14
Кількість переглядів: 468

Порядок денний постійної комісії з питань  земельних  відносин, природокористування , планування  територій ,будівництва,архітектури , благоустрою , житлово-комунального  господарства, транспорту та комунальної власності

1. Про затвердження  нових  тарифів ТОВ «ЖЕК «Агрономічне» на послуги  з централізованого водопостачання  та централізованого водовідведення на 2021 рік.

2. Про затвердження структури  та штатного  розпису  комунального  підприємства «Бохоничанка» Агрономічної сільської ради .

3. Про внесення змін  до рішення 33 сесії 7 скликання « Про  розірвання договору  з ПП  «ВКП ВінЦент» та  заключення  договору з ТОВ «Житлово-експлуатаційна контора  «Агрономічне»  про  обслуговування  багатоквартирних  житлових будинків, ведення паспортної роботи, надання  довідок та  сплату за вивезення  твердих побутових відходів» від 26.09.2014.

4. Про  розірвання договорів  земельного сервітуту  з ПП  «Виробничо-торговою  фірмою  «Укрновінвест».

5.  Про укладення  договорів оренди  земельних ділянок з ПП «Виробничо-торговою  фірмою  «Укрновінвест».

6.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства» на  «для індивідуального садівництва», що розташована за адресою: с. Агрономічне, СМ «Окружний», пров. Весняний, б/н.  Вінницького району Вінницької області гр. Підлісному Володимиру Григоровичу.

7.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під будівництво індивідуального гаража в масиві «Гаражний-2», №73 с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Сліпченко Валентині Віталіївні.

8.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під будівництво індивідуального гаража в масиві «Гаражний-3», №119 с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Бігасу Олександру Васильовичу.

9.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під будівництво індивідуального гаража в масиві «Гаражний-1», №109 с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Десюку Віталію Леонтійовичу.

10.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під будівництво індивідуального гаража в масиві «Гаражний-3», №115 с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Козиревій Наталії Миколаївні.

11.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с. Агрономічне  Вінницького району Вінницької області  гр. Кирницькому Богдану Петровичу.

12.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с. Агрономічне  Вінницького району Вінницької області  гр. Кульбабі Інні Вікторівні.

13.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с. Агрономічне  Вінницького району Вінницької області  гр. Тищенку Олександру Васильовичу.

14.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с. Агрономічне  Вінницького району Вінницької області  гр. Коліжуку Олександру Олександровичу.

15.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального  гаража в масиві «Гаражний-3»            с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області  гр. Гаврилюк Лілії Борисівні.

16.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального  гаража в масиві «Гаражний-1»            с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області  гр. Іваньковій Галині Анатоліївні.

17.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва пров. Черешенька, 20 СТ «Черешенька» ОСТ «Барський масив» с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Пінаєвій Ользі Юріївні.

18.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с. Агрономічне  Вінницького району Вінницької області  гр. Педосенко Тетяні Василівні.

19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с. Агрономічне  Вінницького району Вінницької області  гр. Бойнюку Андрію Леонідовичу.

20.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Агрономічне  Вінницького району Вінницької області  гр. Бойнюку Андрію Леонідовичу.

21.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва в межах населеного пункту с. Агрономічне  Вінницького району Вінницької області  гр. Лиську Богдану Сергійовичу.

22.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Кулібабі Сергію Володимировичу.

23.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Яцько Вадиму Володимировичу.

24.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Піговичу Власу Веніаміновичу.

25. Про надання дозволу  на виготовлення  нормативно-грошової оцінки населеного пункту  с. Ільківка, с. Рівець, с. Горбанівка, с. Медвеже Вушко.

 

 

 

                    Сільський голова                                             С.М.Сітарський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь