A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

З Днем вишиванки

Дата: 20.05.2021 11:40
Кількість переглядів: 935

У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та знаками.

Українська вишиванка зберігає історію і традиції нашого народу. Вишиті сорочки здавна допомагали українцям зберегти свою ідентичність. Для популяризації носіння українського етнічного одягу започатковане міжнародне свято. У третій четвер травня щорічно у світі відзначається День української вишиванки.

В Агрономічній громаді також долучилися відзначення до Дня вишиванки. Працівники апарату та виконавчих органів одягнули вишиванки, вшанувавши в такий спосіб традиції нашого народу.

Сільський голова Сергій Сітарський, депутатський корпус, виконавчий апарат та виконавчі органи вітають всіх жителів Агрономічної територіальної громади з міжнародним Днем вишиванки. Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, миру, доброї долі, щастя і любові, які зашифровані в орнаментах українських національних вишиванок.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь