A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Виїзний прийом громадян сільського голови в с. Рівець та с.Горбанівка

Дата: 27.05.2021 12:43
Кількість переглядів: 744

26 травня відбувся черговий виїзний прийом сільського голови до сіл Рівець та Горбанівка. Напевно, в зв’язку з погодними умовами в Рівці не було жодного мешканця із своїми зверненнями. Але господарський відділ отримав доручення сільського голови навести лад біля приміщення, де проходять зустрічі.

В Горбанівці погода більш посприяла зустрічі, тому люди прийшли до сільської бібліотеки. Однією з проблем стало питання ширини дороги на перехресті вулиць Молодіжна та Пушкіна. Вже вкотре піднімалося питання встановлення обмежувачів швидкості руху в центрі села. Це можливо вирішити, встановивши пристрій примусового зниження швидкості («лежачий поліцейський») та відповідних попереджувальних дорожніх знаків. Також мешканців цікавило медичне обслуговування в селі. Також були звернення щодо підсипки доріг по вулиці Гагаріна та провулку Мирний та вивезення сміття з кладовища.

На прийом також  завітав учасник бойових дій з питання отримання муніципальної картки вінничанина. Але Агрономічна сільська рада, на жаль, не має повноважень щодо видачі таких документів.

По всіх інших питаннях, які були підняті на виїзному прийомі, сільський голова роздав відповідні доручення по відділах для їх швидкого вирішення.

   Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь