A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Відбулася 10 чергова сесія сільської ради

Дата: 01.06.2021 22:13
Кількість переглядів: 472

 

31 травня відбулася чергова сесія Агрономічної сільської ради. Порядок денний налічував 89 питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади. Участь у роботі сесії взяли депутат обласної Ради Олександр Масленніков, заступниця начальника управління по зв’язках з органами місцевого самоврядування, міжнародного та міжрегіонального співробітництва, проєктної діяльності та сприяння інвестиціям виконавчого апарату обласної Ради Олена Оцвера, начальниця відділу міжнародного співробітництва та проєктної діяльності  управління Олеся Панасюк.

Одним з ключових питань - ухвала рішення Стратегії громади на 2020-2030 рр.

– Стратегія територіальної громади – це дороговказ, інструкція, як максимально ефективно використати природні, людські, фінансові ресурси для досягнення бажаного результату та підвищення рівня життя всіх мешканців, адже кожен житель – важливий. Без чіткого плану дій гармонійний, збалансований та якісний розвиток громади неможливий. Основна перевага громад, які мають Стратегію, – вони знають чого хочуть досягнути, які потрібні ресурси, що для цього треба робити, коли і якими силами, – у своєму виступі на сесії зазначила Олена Оцвера.

Джерело: https://vinrada.gov.ua/agronomichna-silska-rada-vinnickogo-rajonu-uhvalila-strategiju2030.htm

Також депутати  заслухали звіт  про виконання  бюджету  Агрономічної сільської  територіальної громади  за  I квартал  2021 року. Крім того, було затверджено передавальний акт сільських рада, що були ліквідовані. В підсумку по кожному питанню порядку денного депутати прийняли відповідні рішення.


                             Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь