A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Випускний бал в ДНЗ "Дзвіночок"

Дата: 07.06.2021 15:52
Кількість переглядів: 1218

04 червня 2021 року у Бохоницькому ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок» Агрономічної сільської ради відбулося незабутнє свято – випускний бал.

Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя.

  Все свято було стилізовано під  зйомку кінофільму «Як ми дорослими стали» про  роки, які діти  провели в дитячому садочку, і про мрії на майбутнє. Звучало багато пісень про садочок, лунали слова вітання від молодших дошкільнят та був перший у житті вальс.

Особливо всіх присутніх розвеселив «Танок Джентельменів» та розчулив вишуканий танок юних панночок.

Батьки випускників подякували вихователям та працівникам дитячого садка, вручили коровай на знак поваги і подяки за тепло і турботу, якою вони оточували дітей протягом чотирьох років.

 На згадку про садочок випускники отримали дипломи від директора закладу Мельник І.Г. та подарунки від Агрономічної сільської ради, які  зі словами вітань вручили дітям сільський голова Агрономічної сільської ради Сітарський С.М., заступник сільського голови Закревська Т.П. та начальник відділу освіти МСКТ Агрономічної сільськї ради Грустілін О.О.

 Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у наших випускників на все життя!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь