A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Випускний бал ДНЗ "Сонечко"

Дата: 07.06.2021 16:12
Кількість переглядів: 639

                      Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період дошкільного дитинства і потрібно робити перші кроки в доросле життя.                                                                                                                                 

        Гарно й урочисто пройшло свято Випуску до школи дітей старшої групи закладу дошкільної освіти «Сонечко» Агрономічної сільської ради, яке відбулося 5 червня в  Агрономічному центрі культури та дозвілля. Випускники, які парами урочисто ввій­шли до яскраво прикрашеної, святкової зали, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сук­нях, хлопці, як справжні джентельмени, у кра­ватках. Цього дня ними пишалися всі:  і батьки, і гості, і коллектив закладу.                                                                                                         

     Сценарій свята був побудований так, що ніби гортаючи сторінки «сайту doshkilnyk@com.ua,»  дошкільнята розповідали про життя в садочку,співали багато пісень, дарували танцювально-хореографічні композиції, декламували щемливі вірші зі словами подяки всім, хто був з ними упродовж цих чотирьох років.  Особливо своїм вихователям - Паламарчук Н.М., Норовило С.О., помічникові Гордієнко Л.М.,музичному керівникові Соколовій Т.В.,    зусиллями, яких було організовано цікаве та змістовне свято.      

     З вітальним словом до  маленьких випускників звернулися  запрошені гості Сітарський С.М., очільник Агрономічної ТГ, Закревська Т.П.,його заступник, Стахміч І.П., головний спеціаліст відділу освіти.  Вони  побажали дітям щасливої дороги у майбутнє доросле життя, багато вікриттів на незвіданих шляхах, успіхів у навчанні та подарували кожному подарунок.        Вчителі початкових класів місцевої школи Безпрозванна Т.П., Коваленко Л.П. радо запевнили вихованців, що чекатимуть   їх 1 вересня. Багато хороших слів було сказано в цей день на адресу адміністрації закладу, колективу та батькам, бо саме завдяки  спільним зусиллям ми маємо такий гарний результат.                                                                                                                         

      Швидко минуло свято, а попереду  у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості! Колектив ЗДО « Сонечко» вірить, що добрі спогади про дитяче дошкільне життя діти з любов’ю пронесуть з собою через усе життя.

Фото без опису
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь