A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Випускний вечір в Бохоницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 27.06.2021 22:04
Кількість переглядів: 1854

26 червня випускний бал відбувся і в Бохоницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Від щирого серця привітала учнів із закінченням навчання директор закладу освіти Галина Пащенко, яка побажала дітям здійснити свої мрії та досягти вершин.

Урочисте вручення свідоцтв, обмін побажаннями, сльози і сміх– це те, що зробило свято незабутнім. Після офіційної частини випускники підготували для всіх присутніх цікаву святкову програму. Також випускники підготували креативне та цікаве відео про своє дитинство та шкільне життя. І навіть відусутність світла, не змогла зіпсувати святкову атмосферу.

З такою знаковою у житті подією від імені керівництва громади та депутатського корпусу привітав одинадцятикласників сільський голова Сергій Сітарський, заступник – Тетяна Закревська,та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради -Олександр Грустілін. Вони подякував учителям за те, що навчили й добре виховали молодь, батькам – за те, що підтримували своїх дітей, а випускникам висловили щонайкращі побажання з нагоди їхнього свята.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь