A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Порядок денний постійної комісії з питань  земельних  відносин, природокористування , планування  територій ,будівництва,архітектури , благоустрою , житлово-комунального  господарства, транспорту та комунальної власності на 07.07.2021 р.

Дата: 06.07.2021 16:59
Кількість переглядів: 393

Порядок денний постійної комісії з питань  земельних  відносин, природокористування , планування  територій ,будівництва,архітектури , благоустрою , житлово-комунального  господарства, транспорту та комунальної власності

 

1.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель комунальної власності (землі не надані у власність та користування) для індивідуального садівництва (01.05) ОК «Садове товариство –«Еліта», діл.4,  с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області   гр. Кроху Андрію Івановичу.

2.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель комунальної власності (землі не надані у власність та користування) для індивідуального садівництва (01.05) ОК «Садове товариство –«Еліта», діл. 9,  с. Агрономічне, на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області   гр. Бартош Олені Вадимівні.

3.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва, за рахунок земель комунальної власності, що розташована за адресою:   пров. Парковий, б/н.  СМ «Окружний» с. Агрономічне  Вінницького району Вінницької області   гр. Канському Олександру Володимировичу.

4.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель комунальної власності (землі не надані у власність та користування) для ведення особистого селянського господарства (01.03) с. Агрономічне  територія Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області   гр. Модзіовській Людмилі Євгенівні.

5.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється з: для ведення особистого селянського господарства на:  для індивідуального садівництва, 7-й пров. Леоніда Каденюка, б/н, СМ «Науковий» с. Агрономічне,   Вінницького району Вінницької області гр. Сіваєву Борису Олександровичу.

6.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель комунальної власності (землі не надані у власність та користування) для  будівництва індивідуального гаража (02.05)  с. Агрономічне  територія Агрономічної сільської ради, Вінницького району Вінницької області гр. Піскуру Віталію Вікторовичу.

7.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  вул. Вишнева, 18-А,  с. Агрономічне  Вінницького району  Вінницької області   гр. Качуріну Юрію Петровичу.

8.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуального гаража масив «Гаражний-2»  №30  с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області   гр. Мельніковій Ліані Олександрівні.

9.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під будівництво індивідуального гаража в масиві «Гаражний-5», №141 с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Савчук Марії Олександрівні.

10.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під будівництво індивідуального гаража в масиві «Гаражний-3», №143 с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Яроменко Любові Василівні.

11.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за адресою: Агрономічна сільська  рада (ділянка №558) Вінницького району Вінницької області гр. Вершиніній Людмилі Володимирівні.

12.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за адресою: Агрономічна сільська  рада (ділянка №659) Вінницького району Вінницької області гр. Снігур Аллі Олександрівні.

13.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за адресою: Агрономічна сільська  рада (ділянка №478) Вінницького району Вінницької області гр. Миронову Віктору Сергійовичу.

14.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за адресою: Агрономічна сільська  рада (ділянка №743) Вінницького району Вінницької області гр. Коваленко Марії Петрівні.

15.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за адресою: Агрономічна сільська  рада (ділянка №400) Вінницького району Вінницької області гр. Ткачуку Олександру Івановичу.

16.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва із земель державної власності сільськогосподарського призначення на території Агрономічної сільської  ради  Вінницького району Вінницької області гр. Чернецькому Ярославу Вікторовичу.

17.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва із земель державної власності сільськогосподарського призначення на території Агрономічної сільської  ради  Вінницького району Вінницької області гр. Мельничуку  Віктору Васильовичу.

18.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва із земель державної власності сільськогосподарського призначення (землі запасу) на території Агрономічної сільської  ради  Вінницького району Вінницької області гр. Юрченку Олегу Васильовичу.

19.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва із земель державної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована на території Агрономічної сільської  ради  Вінницького району Вінницької області гр. Овчаруку Ігорю Вікторовичу.

20.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва із земель державної власності сільськогосподарського призначення на території Агрономічної сільської  ради  Вінницького району Вінницької області гр. Присяжнюку Олександру Вікторовичу.

21.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території  Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Супруновій Тетяні Володимирівні.

22.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території  Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Шевчук Ларисі Миколаївні.

23.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території  Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Мовчану Миколі Сергійовчу.

24.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території  Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Бондаренко Раїсі Костянтинівні.

25.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території  Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Пасічник Ніні Леонтіївні.

26.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території  Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Фунчаку Юрію Андрійовичу.

27.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території  Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Голюк Євгенії Василівні.

28.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території  Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Фоменко Любові Леонідівні.

29.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території  Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Козюрі Аллі Миколаївні.

30.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території  Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Прокопович Олені Миколаївні.

31.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Агрономічне  Вінницького району Вінницької області  гр. Жарук Юрію Олександровичу.

32. Про внесення змін до рішення №266, 58 сесії 7 скликання від 04 серпня 2020 року «Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в  с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Парцванія Отару Амірановичу».

33.Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Тарковській Олені Степанівні

34.Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької областігр. Яковині Вячеславу Івановичу

35.Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Фрицайло Світлані Володимирівні

36.Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Міняйло Ользі Григорівні

37.Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Новій Ользі Анатоліївні

38.Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Ріпі Олені Анатоліївні

39.Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Крамар Вірі Костянтинівні

40.Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Рибаченку Олександру Андрійовичу

41.Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Дубровській Анастасії Володимирівні

42.Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Лепетуну Петру Івановичу

43.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Балан Яніні Павлівні

44.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Заболотній Ларисі Миколаївні

45.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Чернявському Леоніду Мичеславовичу

46.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Попенко Тамарі Анатоліївні

47.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Джуринській Тетяні Михайлівні

48.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Мізерному Ігорю Івановичу

49.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Коновальчуку Василю Володимировичу.

50.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Мацієвського Ярослава В’ячеславовича.

51.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Швець Олегу Ігоровичу.

52.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства по вул. Польова, 21 с.Горбанівка  Вінницького району Вінницької області гр. Заболотному Антону Петровичу.

53.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства  по вул. Садова, 12 с. Медвеже Вушко Вінницького району Вінницької області гр. Віштак Зінаїді Василівні.

54.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства по вул. Марії Загребельної, 47 с. Медвеже Вушко Вінницького району Вінницької області гр. Кучер Віктору Миколайовичу

55.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)  по вул. Польова, 130 с. Горбанівка Вінницького району Вінницької області гр. Дерев’янко Яні Анатоліївні

56.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) для ведення особистого селянського господарства по вул. Миру 2-Б с. Ільківка Вінницького району Вінницької області гр. Дем’яновій Марії Іванівні

57.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства  по вул. Миру 2-А с. Ільківка Вінницького району Вінницької області гр. Марущаку Івану Петровичу (1/2 частки) гр. Дем’яновій Марії Іванівні (1/2 частки)

58.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)  по вул. Берляки, 43 с. Горбанівка Вінницького району Вінницької області гр. Кравцю Василю Анатолійовичу

59.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється з: «для ведення особистого селянського господарства» на:  «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», що розташована за адресою: вул. Калинова, 87 А с.Медвеже Вушко Вінницького району Вінницької області   гр. Леснікову Олегу Вячеславовичу

60.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється з: «для ведення особистого селянського господарства» на:  «для індивідуального садівництва», що розташована за адресою: Агрономічна сільська рада Вінницького району Вінницької області  гр. Горбаченко Денису Володимировичу

61.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  за адресою: Вінницька область, Вінницький район, с.Бохоники, вул. Зарічна, 9 гр. Мазур Валентині Валодимирівні.

62.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Вінницька область, Вінницький район, с.Бохоники, вул. Яблунева, 35 гр. Березюк Людмилі Йосипівні

63.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Вінницька область, Вінницький район, с.Горбанівка, вул. Польова, 54 гр. Тарнавській Катерині Петрівні

64.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Вінницька область, Вінницький район, с.Бохоники, вул. Дачна, 25 гр. Тищенко Людмилі Іванівні

65.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва   за адресою: Вінницька область, Вінницький район, с.Бохоники, масив «Поляна», вул. Четверта, 34  гр. Братчук Галині Володимирівні

66.Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  в комунальну власність на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області Агрономічній сільській раді

 

 

                   Сільський голова                                             С.М.Сітарський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь