A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Порядок денний постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування , планування територій ,будівництва,архітектури , благоустрою , житлово-комунального господарства, транспорту та комунальної власності на 13.07.2021 (оновлений)

Дата: 13.07.2021 11:04
Кількість переглядів: 351

 

Порядок денний постійної комісії з питань  земельних  відносин, природокористування , планування  територій ,будівництва,архітектури , благоустрою , житлово-комунального  господарства, транспорту та комунальної власності

1. . Про внесення змін  до Програми  «Благоустрій  населеного пункту на 2021 рік», затвердженої рішенням  9 сесії  8 скликання  Агрономічної  сільської ради  № 356 від  22 квітня  2021 року ( зі змінами).

Інформує: т.в.о.начальник відділу житлово-комунального  господарства , транспорту  та благоустрою  Гачківський  Я.С.

2. Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  цільове призначення якої  змінюється з : «для  ведення особистого селянського господарства» на : «для будівництва і обслуговування  житлового будинку,господарських будівель  і споруд  ( присадибна ділянка)», що  розташована  за адресою:  Агрономічна  сільська рада  Вінницького району Вінницької області  гр. Солов’ю  Олександру  Миколайовичу.

Інформує: голова постійної  комісії з питань земельних  відносин, природокористування , планування  територій, будівництва, архітектури, благоустрою, житлово-комунального господарства, транспорту та комунальної  власності Мороз О.П.

3. Про  затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  з кадастровим  номером  0520680200:01:001:1692, у власність  для індивідуального садівництва, яка  розташована  на території  Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Гаврилюку  Є.О.

Інформує: начальник юридичного  відділу Паничук Б.М.

4. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва, площею 0,15 га, гр. Шуляк Наталії Юріївни.

Інформує: начальник юридичного  відділу Паничук Б.М.

5. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,25 га, гр. Бондару  Петру  Володимировичу.

Інформує: начальник юридичного  відділу Паничук Б.М.

6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для особистого селянського господарства площею 2,00 га, гр. Лещенко Вікторії В’ячеславівні.

Інформує: начальник юридичного  відділу Паничук Б.М.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь