A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Зустріч з мешканцями з приводу водопостачання в центральній частині села Агрономічне

Дата: 19.07.2021 16:25
Кількість переглядів: 359

Сьогодні, 19 липня, за домовленістю з сільським головою, Сергієм Сітарським та наполяганням мешканців відбулася зустріч з приводу водопостачання у центральній частині села. Зібралася велика кількість людей, яких турбувала ця проблема. На даний час проблема з відновленням водопостачанням вирішена завдяки працівникам Агрономічної сільської ради спільно з працівниками ЖЕКу, котрі у вихідні обстежили мережі, знайшли втрати води та відновили водопостачання в центральній частині села. Однак таке водопостачання не влаштовує.

Мешканці під час розмови запропонували звернутися до КП «Вінницяводоканал» та заключити договір без посередництва ТОВ «ЖЕК «Агрономічне». Одночасно сільська рада працює над покращенням центральної частини села шляхом  прокладання нової труби, діаметром 225 мм, від Гніванського шосе до насосної станції по вулиці М.Грушевського. Агрономічна сільська рада звернулася до забудовника ТОВ «Каскад-Будінвест», з яким заключена інвестиційна угода, про прискорення темпів виконання даних робіт. Крім того, сільська рада не відмовляється від заміни труб в центральній частині села, але це несуттєво покращить ситуацію з водопостачанням.

Наступна зустріч має відбутися 19 серпня, отримавши всі відповіді, сільська рада проінформує жителів про хід виконання робіт та чи вдалося досягнути домовленостей з водоканалом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь