A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Порядок денний комісії на 22.07.2021 р.

Дата: 21.07.2021 17:27
Кількість переглядів: 406

Порядок денний постійної комісії з питань  земельних  відносин, природокористування , планування  територій ,будівництва,архітектури , благоустрою , житлово-комунального  господарства, транспорту та комунальної власності

1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (код згідно КВЦПЗ -12.02) АТ «Вінницяобленерго» с. Агрономічне Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області.

2.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель комунальної власності (землі не надані у власність та користування) для індивідуального садівництва (01.05) ОК «Садове товариство – «Еліта», с. Агрономічне територія Агрономічної сільської  ради  Вінницького району Вінницької області гр. Волошиній Тетяні Миколаївні.

3.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 0520680200:01:004:0758  з  01.03  для ведення особистого селянського господарства на 01.05  для індивідуального садівництва, яка розташована за адресою:  Агрономічна сільська рада   Вінницького району Вінницької області гр. Арсенову Станіславу Миколайовичу.

4.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  вул. Шевченка, 63,  с. Агрономічне  Вінницького району  Вінницької області   гр. Бережнюк Наталії Анатоліївні.

5.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва по 2-му провул. Променевий, 12 СДТ «Весна»  с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Колесніку Василю Петровичу.

6.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за адресою: Агрономічна сільська  рада (ділянка №478) Вінницького району Вінницької області гр. Панасюк Світлані Володимирівні.

7.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за адресою: Агрономічна сільська  рада (ділянка №477) Вінницького району Вінницької області гр. Штодьку Віталію Вікторовичу.

8.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за адресою: Агрономічна сільська  рада (ділянка №29 с) Вінницького району Вінницької області гр. Мунтян Ользі Михайлівні.

9.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за адресою: Агрономічна сільська  рада (ділянка №568) Вінницького району Вінницької області гр. Костецькому Сергію Леонідовичу.

10.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за адресою: Агрономічна сільська  рада (ділянка №367) Вінницького району Вінницької області гр. Долі Вадиму Дмитровичу.

11.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва із земель державної власності сільськогосподарського призначення (землі запасу) на території Агрономічної сільської  ради Вінницького району Вінницької області гр. Скрибану Андрію Сергійовичу.

12.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва із земель державної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована на території Агрономічної сільської  ради Вінницького району Вінницької області гр. Ковальчуку Володимиру Михайловичу.

 

 13.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва із земель державної власності сільськогосподарського призначення на території Агрономічної сільської  ради Вінницького району Вінницької області гр. Більмаку Ігорю Васильовичу.

14.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва із земель державної власності сільськогосподарського призначення на території Агрономічної сільської  ради Вінницького району Вінницької області гр. Табачнюку Ігорю Леонтійовичу.

15.Про розірвання договорів земельного сервітуту  з ПП «Виробничо-торговою фірмою «Укрновінвест».

16. Про  внесення змін до відомостей, що містяться в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

17. Про надання  дозволу  на розроблення  детального  плану  на земельній ділянці на території  Агрономічної сільської  ради Вінницького району, Вінницької області.

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відведення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства в с. Рівець Вінницького району Вінницької області гр. Мельник Вікторії Миколаївні.

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відведення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Горбанівка Вінницького району Вінницької області  гр. Зралко Степаниді Віталіївні.

20.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Табачнюку Ігорю Леонтійовичу.

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради СТ «Поділля» Вінницького району Вінницької області

гр. Перетятко Василю Павловичу.

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в с.Бохоники, масив «Поляна», вул. Сьома, б/н Вінницького району Вінницької області гр. Небава Олександру Миколайовичу.

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради ОК «Ведмеже» Вінницького району Вінницької області

гр. Шатохіній Олені Володимирівні.

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відведення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в с. Ільківка, вул. Лісова Вінницького району Вінницької області гр. Пустовому Олегу Володимировичу.

25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Більмаку Ігорю Васильовичу.

26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Панасюк Світлані Володимирівні.

27.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Костецькому Сергію Леонідовичу.

28.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будывель та споруд в с.Бохоники, вул. Гагаріна, 202А Вінницького району Вінницької області гр.Гуркач Олегу Петровичу.

29.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради ОК «Ведмеже» Вінницького району Вінницької області гр. Кириченко Валентині Семенівні.

30.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради ОК «Ведмеже» Вінницького району Вінницької області гр. Попик Світлані Іванівні.

31.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Бохоники, вул. Зарічна Нова Вінницького району Вінницької області гр.Крамничній Тетяні Сергіївні.

32.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з “для ведення особистого селянського господарства” на “для ідивідуального садівництва” в с.Бохоники, вул. Дачна Вінницького району Вінницької області гр. Постоловському Владисаву Олеговичу.

33.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з “для ведення особистого селянського господарства” на “для ідивідуального садівництва” на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Солов'ю Олександру Мколайовичу.

34.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з “для індивідуального садівництва” на “для будівництва та обслуговування будівель торгівлі” на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області

гр. Лановому Миколі Миколайовичу.

35.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з “для індивідуального садівництва” на “для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови” на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області

гр. Чістякову Олегу Валентиновичу, Дячок Денису Петровичу.

36.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з “для ведення особистого селянського господарства” на “для ідивідуального садівництва” на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Висоцькому Андрію Володимировичу.

37.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відведення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства в с. Медвеже Вушко, вул. Марії Загребельної, 47 Вінницького району Вінницької області

гр. Кучер Віктору Миколайовичу.

38.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відведення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства в с. Медвеже Вушко, вул. Садова, 12 Вінницького району Вінницької області гр. Віштак Зінаїді Василівні.

39.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відведення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Горбанівка, вул. Польова, 130 Вінницького району Вінницької області  гр. Дерев'янко Яні Анатоліївні.

40.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відведення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Грбанівка, вул. Берляки, 43 Вінницького району Вінницької області гр. Кравцю Василю Анатолійовичу.

41.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відведення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради, СТ “Поділля” Вінницького району Вінницької області гр. Кузнєцову Олександру Геннадійовичу.

42.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відведення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Горбанівка, вул. Польова, 76А Вінницького району Вінницької області

гр. Бараболі Анатолію Петровичу.

43.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Мунтян Ользі Михайлівні.

44.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуовування будівель та споруд обєктів передачі електричної та теплової енергії на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області

АТ “Вінницяобленерго”.

45.Про надання дозволу на виготовленя проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в с.Ільківка, вул. Миру, 2А Вінницького району Вінницької області

гр. Дем'яновій Марії Іванівні, Марущаку Івану Петровичу.

46. Про надання дозволу на виготовленя проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в с.Ільківка, вул. Миру, 2Б Вінницького району Вінницької області гр. Дем'яновій Марії Іванівні.

47. Про надання дозволу на виготовленя проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в с.Агрономічне, ОСТ “Барський масив СТ ”Першотравневе”, пров. Подільський, 171 Вінницького району Вінницької області гр. Новій Ользі Анатоліївні.

48. Про надання дозволу на виготовленя проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в с.Агрономічне, ОСТ “Барський масив СТ ”Першотравневе”, пров. Подільський, 173 Вінницького району Вінницької області гр. Крамар Вірі Костянтинівні.

49. Про надання дозволу на виготовленя проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в с.Агрономічне, ОСТ “Барський масив СТ ”Першотравневе”, пров. Подільський, 172 Вінницького району Вінницької області гр. Ріпі Олені Анатоліївні.

50. Про надання дозволу на виготовленя проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Бохоники, вул. Зарічна, 98 Вінницького району Вінницької області гр. Первачуку Тимофію Миколайовичу.

51.Про надання дозволу на виготовленя проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Яковині Вячеславу Івановичу.

52.Про надання дозволу на виготовленя проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Тарковській Олені Степанівні.

53.Про надання дозволу на виготовленя проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в с.Рівець, вул. Миру, 21а Вінницького району Вінницької області

гр. Счастливцевій Ірині Володимирівні.

54.Про надання дозволу на виготовленя проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області

гр. Вінніку Олександру Васильовичу.

55.Про надання дозволу на виготовленя проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, осподарських будівель та спруд в с.Медвеже Вушко, вул. Шкільна, 22 Вінницького району Вінницької області гр. Дідусенко Олегу Миколайовичу.

56.Про надання дозволу на інвентаризацію земель комунальної власності на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області

 

 

 

 

                    Сільський голова                                             С.М.Сітарський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь