A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

День знань в Агрономічній громаді

Дата: 01.09.2021 20:04
Кількість переглядів: 708

1 вересня у навчальних закладах Агрономічної громади відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань та Першого дзвоника! Перший дзвінок — традиційне свято школярів, які розпочинають навчання. Цього дня першокласники стали головними дійовими особами свята, одразу по закінченні якого розпочнуться нелегкі і відповідальні, але цікаві й насичені подіями навчальні будні.

 Цьогоріч 88 першокласниками поповнилася шкільна родина нашої громади. Кожний перший клас отримав подарунок від Агрономічної сільської ради. Також від сільського голови - Сергія Сітарського, депутатського корпусу, відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму кожна з шкіл та дитячих садочків громади отримала один сертифікат на придбання холодильника, ноутбука, телевізора, посудомийної машини.

Також нам дуже приємно, що 368 шкіл Вінницької області Агрономічненська СЗШ І-ІІІ ступенів посіла за результатами ЗНО 16 місце. Бажаємо й іншим школам громади досягнути таких результатів.

На святковій лінійці звучали привітання дітей, промови педагогів та гостей свята. В кінці свята пролунав перший дзвінок та розпочалися перші уроки. Для випускників  цей рік  прокладе межу між дитинством і дорослим життям. У цей день вони востаннє переживали зустріч з першим шкільним дзвоником.

  Щиро вітаємо вас з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Роки навчання – найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь