A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Порядок денний постійної комісії з питань  земельних  відносин, природокористування , планування  територій ,будівництва,архітектури , благоустрою , житлово-комунального  господарства, транспорту та комунальної власності на 08.09.2021 р. (зі змінами)

Дата: 08.09.2021 09:34
Кількість переглядів: 705

 

Порядок денний постійної комісії з питань  земельних  відносин, природокористування , планування  територій ,будівництва,архітектури , благоустрою , житлово-комунального  господарства, транспорту та комунальної власності

  1. Про передачу  автомобіля  в оперативне  управління  відділу  соціального  захисту населення , праці та охорони  здоров’я  Агрономічної сільської ради.
  2. Про розгляд  листа  Фонду  державного майна  України  № 10-19-16890 від  26.07.2021 щодо  надання  пропозицій.
  3. Про внесення  змін до договору  оренди  майна .
  4. Про надання дозволу  на укладання  договорів суперфіцію  з ПП «Виробничо – торгова фірма «УКРНОВІНВЕСТ».
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  у власність для індивідуального садівництва  на території  Агрономічної  сільської ради  Вінницького  району, Вінницької області  гр. Мукомел  Олександрі  Анатоліївні.
  6. Про  надання дозволу на розроблення містобудівної  документації – детального плану                

території.

  1. Про надання дозволу  на розроблення  містобудівної  документації – детального  лану

території.

  1. Про  підтримку  рішення  Хмельницької обласної Ради від  16.06.2021 № 67-5/2021.
  2. Про надання  дозволу  на розробку  проекту землеустрою  щодо відведення  земельної  ділянки у власність  для ведення  садівництва  на  території Агрономічної  сільської ради Вінницького  району  Вінницької області  гр. Логунову  Костянтину Геннадійовичу.
  3. Про надання дозволу на розробку  проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  у власність  для індивідуального садівництва,  площею 0.12 га  в с. Агрономічне, Вінницького  району , Вінницької області  гр. Андрущенко  Дмитру  Васильовичу , гр. Андрущенко Оксані Василівні.
  4. Про  надання дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність  для  будівництва  індивідуального  гаража  площею 0.04 га  в с. Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області  гр. Бабій Домінікі Олександрівні.
  5. Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  у власність  для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських  будівель  і споруд  ( присадибна ділянка)  площею 0.25  га на території с. Агрономічне, Агрономічної  сільської ради Вінницького району, Вінницької області гр. Бабчинському Сергію  Володимировичу.
  6. Про надання дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального  садівництва, площею 0.12 га в с.Агрономічне,  Вінницького району, Вінницької області гр. Балану  Тарасу  Михайловичу.
  7. Про надання  дозволу  на розробку  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність  для будівництва  індивідуального гаража  площею 0.01 га в          с. Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області гр. Бондару  Петру  Володимировичу.
  8. Про  надання дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки у  власність  для ведення особистого  селянського  господарства  площею 2.00 га в с. Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області  гр. Бондару Петру Володимировичу.
  9. Про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  у власність  для будівництва індивідуального  гаража  площею 0.01 га в с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької  області  гр. Бондар Яні Леонідівні.
  10. Про  надання  дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки у власність  для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель  і споруд ( присадибна ділянка)  площею 0.25 га на території с.Агрономічне, Агрономічної сільської  ради  Вінницького  району, Вінницької області гр. Гордієнко  Діані  Ігорівні.
  11. Про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки у власність для індивідуального  садівництва, площею 0.12 га  в с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області гр. Гордієнку  Ігорю Олександровичу.
  12. Про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою щодо  відведення земельної  ділянки у власність  для  будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель  і споруд ( присадибна  ділянка)  площею  0.25 га на території с.Агрономічне, Агрономічної сільської  ради Вінницького району, Вінницької області гр. Гордієнку Ігорю Олександровичу.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки площею 0.06 га для ведення садівництва  на території с. Агрономічне, Вінницького району Вінницької області гр. Дробязко  Олегу Петровичу.
  14. Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із  землеустрою щодо інвентаризації  земельних ділянок  комунальної власності.
  15. Про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва, площею 0.12 га в                         с. Агрономічне, Вінницького  району, Вінницької області гр. Ковальчуку  Павлу Васильовичу, гр. Ковальчук  Ганні  Казимирівні, гр. Діденко Ірині Дмитрівні, гр. Шмерчуку  Дмитру Станіславовичу.
  16. про надання дозволу на  виготовлення проекта землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських  будівель і споруд ( присадибна ділянка) , орієнтовною  площею 0.10 га  на території с.Агрономічне, Агрономічної сільської ради Вінницького району, Вінницької області гр. Корнійчуку Сергію Анатолійовичу.
  17. Про надання дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для індивідуального садівництва, площею 0.12 га  в с.Агрономічне, Вінницького  району, Вінницької області  гр. Корнійчуку  Артему  Сергійовичу.
  18. Про  затвердження проекту  землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки площею 0.12 га  для ведення  індивідуального  садівництва на території с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області  гр. Кошловському  Антону  Ігоровичу.
  19. Про надання дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для індивідуального садівництва, площею 0.12 га  в с.Агрономічне, Вінницького  району, Вінницької області  гр. Кравченко  Надії Валентинівні.
  20. Про  затвердження проекту  землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки площею 0.12 га  для ведення  індивідуального  садівництва на території с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області  гр. Кузьміна Дмитра Сергійовича.
  21. Про надання дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для індивідуального садівництва, площею 0.12 га  в с.Агрономічне, Вінницького  району, Вінницької області  гр. Кукуріку Олексію Олеговичу.
  22. Про надання дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність  для  будівництва  і обслуговування  житлового  будинку, господарських будівель  і споруд  ( присадибна  ділянка)  площею 0.25 га на території с. Агрономічне, Агрономічної сільської ради  Вінницького  району, Вінницької області гр. Кулачку  Роману Володимировичу.
  23. Про надання дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  ( присадибна  ділянка)  площею 0.25 га на  території с.Агрономічне, Агрономічної  сільської ради Вінницького району, Вінницької області  гр. Кулачку  Роману  Володимировичу.
  24. Про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  у власність  для індивідуального  садівництва , площею 0.12 га  в с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області  гр. Кулачку  Роману Володимировичу.
  25. Про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  у власність  для індивідуального  садівництва , площею 0.12 га  в с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області  гр. Кулачку  Роману Володимировичу.
  26. Про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  у власність  для індивідуального  садівництва , площею 0.12 га  в с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області  гр. Кулачку  Роману Володимировичу.
  27. Про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  у власність  для індивідуального  садівництва , площею 0.12 га  в с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області  гр. Кулясу  Сергію Миколайовичу.
  28.  Про  надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність для індивідуального садівництва, площею 0.10 га  в с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області  гр. Куслій Іллі Юрійовичу, гр. Куслій Єгору  Юрійовичу.
  29. Про надання дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність для індивідуального садівництва, площею 0.0953 га  в с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області гр. Кухарик  Майї Володимирівні.
  30. Про надання дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  у власність для індивідуального  садівництва , площею 0.12 га  в с.Агрономічне, Вінницького  району, Вінницької області гр. Кушніру  Сергію  Андрійовичу.
  31. Про надання дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у  власність  для будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  ( присадибна ділянка)  площею 0.25 га на території  с.Агрономічне, Агрономічної  сільської ради Вінницького району, Вінницької області гр. Левицькій  Оксані Іванівні.
  32. Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо  відведення земельної ділянки  у власність для індивідуального  садівництва , площею 0.10 га  в с.Агрономічне, Вінницького  району, Вінницької області гр. Левицькій  Оксані Іванівні.
  33. Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо  відведення земельної ділянки  у власність для індивідуального  садівництва , площею 0.10 га  в с.Агрономічне, Вінницького  району, Вінницької області гр. Левицькій  Оксані Іванівні.
  34. Про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  індивідуального гаража  площею 0.01 га в с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області гр. Лещенко Вікторії В’ячеславівні.
  35. Про затвердження  проекту  землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки площею 0.12 га для ведення  садівництва на території с. Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області  гр. Лисому Олександру Олеговичу.
  36. Про надання дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки у власність  для індивідуального  садівництва, площею 0.10 га  в                       с. Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області гр. Лисун Владиславу  Миколайовичу, гр. Лисун  Олегу  Миколайовичу.
  37. Про надання дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки у власність  для індивідуального  садівництва, площею 0.12 га  в                       с. Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області гр. Лисун Крістіні Олегівні, гр. Лисун  Діані  Олегівні.
  38. Про надання дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки у власність  для індивідуального  садівництва, площею 0.12 га  в                       с. Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області гр. Мазур Оксані Сергіївні,

гр. Мазур Олегу Івановичу.

  1. Про надання дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної

ділянки у власність для індивідуального  садівництва, площею 0.12 га в с.Агрономічне, Вінницького  району, Вінницької області  гр. Нечепоренко Олександру Миколайовичу.

  1. Про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою щодо відведення земельної              

      ділянки у власність для будівництва  індивідуального гаража  площею 0.01 га в    

      с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області гр.Нечепоренку  Олександру

      Миколайовичу.

  1. Про надання дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення  земельної

ділянки у власність  для ведення особистого  селянського господарства 1.31 га  в с.Агрономічне, Вінницького району,Вінницької області гр. Осіпову Денису Валерійовичу.

  1. Про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою щодо відведення  земельної

ділянки  у власність для  індивідуального садівництва, площею 0.12 га  в с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області  гр. Свистуну  Станіславу  Леонідовичу.

  1. Про затвердження проекту землеустрою  щодо передачі  у власність  земельної ділянки площею 0.12 га для  ведення  садівництва  на території с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області гр. Скаковському  Олександру Миколайовичу.
  2. Про надання дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для будівництва  і обслуговування житлового будинку,господарських  будівель  і споруд ( присадибна ділянка),площею 0.25 га на території  с.Агрономічне, Агрономічної сільської ради  Вінницького  району,Вінницької  області  гр. Супрунову Юрію Костянтиновичу.
  3. Про надання дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд  ( присадибна  ділянка)  на території с.Агрономічне,Агрономічної  сільської ради Вінницького району, Вінницької області гр. Ткачук  Юлії Володимирівні.
  4. Про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва, площею 0.12 га  в с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області гр. Ходик Світлані Євгенівні.
  5. Про надання дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо  відведення земельної ділянки  у власність для будівництва  індивідуального  гаража, площею 0.01 га  в с.Агрономічне, Вінницького району,Вінницької області гр. Шведюку Дмитру Сергійовичу.
  6. Про надання дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо  відведення земельної ділянки  у власність для будівництва  індивідуального  гаража, площею 0.01 га  в с.Агрономічне, Вінницького району,Вінницької області гр. Шуляк Наталії Юріївні.
  7. Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність для індивідуального садівництва, площею 0.12 га  в с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області гр. Ящук Оксані Михайлівні.
  8. Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського  господарства, площею 2.000 га  в с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області гр. Ящук Оксані Михайлівні.
  9. Про надання дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність  для  будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна  ділянка)  площею 0.25 га на  території с. Агрономічне, Агрономічної сільської ради  Вінницького району, Вінницької області  гр. Бабчинському Сергію  Володимировичу.
  10. Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  у власність для індивідуального садівництва, площею 0.12 га  в с.Агрономічне, Вінницького району,Вінницької області гр. Лисун  Тетяні Петрівні.
  11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва , площею  0.12 га  в с.Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області гр. Гордієнку Ігорю Олександровичу.
  12. Про надання дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва на території  Агрономічної сільської ради Вінницького району, Вінницької області гр.Пінчуку Роману Сергійовичу.

 62. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для будівництва індивідуальних гаражів із земель комунальної власності (землі не надані у власність та користування) для будівництва індивідуального гаража (02.05) масив «Гаражний-1», №163, с. Агрономічне територія Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Фоменку Павлу Миколайовичу.

63. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  01.05 для індивідуального садівництва із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована на території с. Агрономічне СТ «Першотравневе» ОСТ «Барський масив», пров. Подільський Вінницького району Вінницької області (в межах населеного пункту) гр. Парцванія Отару Амірановичу.

64. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, в межах села с. Агрономічне СДТ «Весна» вулиця Променева, 83 на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області  гр. Федоренку Михайлу Сергійовичу.

65. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за адресою: Агрономічна сільська  рада (ділянка №607) Вінницького району Вінницької області гр. Хімію Олександру Андрійовичу.

66. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за адресою: Агрономічна сільська  рада (ділянка №651) Вінницького району Вінницької області гр. Оленичу Віталію Анатолійовичу.

67. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за адресою: Агрономічна сільська  рада (ділянка №5с) Вінницького району Вінницької області гр. Захарчук Ларисі Миколаївні.

68. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за адресою: Агрономічна сільська  рада (ділянка №588) Вінницького району Вінницької області гр. Гаглоєвій-Коваленко Фатімі Ахсарбеківні.

69. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва із земель державної власності сільськогосподарського призначення на території Агрономічної сільської  ради Вінницького району Вінницької області гр. Нарогану Вадиму Валентиновичу.

70. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення на території Агрономічної сільської  ради (ділянка №399) Вінницького району Вінницької області гр. Сичу Віталію Олександровичу.

71. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва за рахунок земель державної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована  на території Агрономічної сільської  ради  Вінницького району Вінницької області гр. Ковальчук Світлані Володимирівні.

72. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва за рахунок земель державної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована  на території Агрономічної сільської  ради  Вінницького району Вінницької області гр. Лукишу Валентину Вікторовичу.

73. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва за рахунок земель державної власності сільськогосподарського призначення (землі запасу)  на території Агрономічної сільської  ради  Вінницького району Вінницької області гр. Ружанському Віталію Валерійовичу.

74. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з для ведення особистого селянського господарства на для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської  ради, за межами населеного пункту, Вінницького району Вінницької області гр. Зикіну Олександру Васильовичу.

75. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з для ведення особистого селянського господарства на для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської  ради, за межами населеного пункту, Вінницького району Вінницької області гр. Зикіну Олександру Васильовичу.

76. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з для ведення особистого селянського господарства на для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської  ради, за межами населеного пункту, Вінницького району Вінницької області гр. Зикіну Олександру Васильовичу.

77. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з для ведення особистого селянського господарства на для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Агрономічної сільської  ради, в межах населеного пункту с. Агрономічне, вул. Ярова,  Вінницького району Вінницької області гр. Марценюку Віталію Анатолійовичу.

78. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що знаходиться у власності гр. Семенова Олега Вадимовича цільове призначення якої змінюється із «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка розташована  в межах с. Агрономічне, вул. В. Стуса, 30,  на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області .

79. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що знаходиться у власності гр. Приймака Ігоря Юрійовича та гр. Приймак Ірини Сергіївни цільове призначення якої змінюється із «для ведення особого селянського господарства» на «для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка розташована  в межах с. Агрономічне, вул. В. Стуса, 32,  на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області .

80. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства» ( код КВЦПЗ- 01.03), що належить Шаманському Анатолію Анатолійовичу на «для індивідуального садівництва» (код КВЦПЗ -01.05) кадастровий номер: 0520680200:01:004:0665. Земельна ділянка розташована: Вінницька область, Вінницький район, Агрономічна сільська рада с. Агрономічне СМ «Науковий» 14-й пров. Леоніда Каденюка.

81. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Вакаруку Богдану Вікторовичу.

82. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва в СТ «Ветеран» ОСТ «Барський масив»  с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Колеснику Володимиру Степановичу.

83. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Кицик Ірині Володимирівні.

84. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Грищук Еліні Юріївні.

85. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Грищуку Андрію Юрійовичу.

86. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Грищуку Сергію Юрійовичу.

87. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Грищуку Юрію Івановичу.

88. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Грищук Тетяні Сергіївні.

89. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Білоусу Олександру Леонідовичу.

90. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Побережній Оксані Олександрівні.

91. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Побережному Олександру Олександровичу.

92. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Мельнику Андрію Анатолійовичу.

93. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Горюку Денису Максимовичу.

94. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Нечипоренку Олександру Миколайовичу.

95. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Кравчуку Олександру Степановичу.

96. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Глові Ігорю Григоровичу.

97. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Підіпригорі Василю Васильовичу.

98. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Гаврилюку Віктору Дмитровичу.

99. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Попадюку Михайлу Михайловичу.

100. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Гушпіту Івану Віталійовичу.

101. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Кузьменку Миколі Юрійовичу.

102. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Вовку Денису Володимировичу.

103. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Пилявцю Сергію Васильовичу.

104. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Ковалю Євгену Васильовичу.

105. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Савельєвій Олесі Олександрівні.

106. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Дудник Ліні Миколаївні.

107. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0050 га для ведення особистого селянського господарства в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Луканіну Олексію Миколайовичу.

108. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,1500 га для ведення особистого селянського господарства в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Луканіну Олексію Миколайовичу.

109. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Бондарю Петру Володимировичу.

110.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Бондарю Петру Володимировичу.

111. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Бондарю Петру Володимировичу.

112. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Бондарю Петру Володимировичу.

113. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Попереку Дмитру Володимировичу.

114. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Гончар Альоні Василівні.

115. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Іліницького Олександра Володимирович.

116. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Бадіку Василю Вікторовичу.

117. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Чебану Петру Васильовичу.

118. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Райніке Олені Вікторівні.

119. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального дачного будівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Райніке Олені Вікторівні.

120. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області  гр. Халояну Оганесу Гагіковичу.

121. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  сінокосіння в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Халояну Оганесу Гагіковичу.

122. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  сінокосіння в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Кулясу Денису Володимировичу.

123. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області  гр. Кравчуку Олександру Степановичу.

124. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області  гр. Мельнику Андрію Анатолійовичу.

125. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області  гр. Лисяку Олександру Віталійовичу.

126. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області  гр. Швецю Олегу Петровичу.

127. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області  гр. Кулясу Денису Володимировичу.

128. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області  гр. Харчук Дар’ї Русланівні.

129. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під будівництво індивідуального гаража в масиві «Гаражний-3», №287 с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Коваль Ніні Іванівні.

130. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під будівництво індивідуального гаража в масиві «Гаражний-6», №9 с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області гр. Бушмельовій Ганні Петрівні.

131. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, в межах села с. Агрономічне СДТ «Весна» вулиця Променева, 83 на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області  гр. Сіваченку Леоніду Івановичу.

132. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва на території Агрономічної  сільської ради Вінницького району Вінницької області за межами населеного пункту гр. Щербаню Володимиру Івановичу.

133. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за адресою: Агрономічна сільська  рада (ділянка №46с) Вінницького району Вінницької області гр. Дуванському Віталію Олександровичу.

134. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  01.05 для індивідуального садівництва із земель державної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована  на території Агрономічної сільської  ради  Вінницького району Вінницької області гр. Гречанюку Георгію Сергійовичу.

135. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва (код згідно КВЦПЗ – 01.05) на території Агрономічної сільської  ради  Вінницького району Вінницької області гр. Чайковській Нелі Йосипівні.

136. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської  ради, в межах населеного пункту с. Бохоники, вул.Сонячна Вінницького району Вінницької області гр. Лесковій Валентині Миколаївні.

137. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва із земель державної власності сільськогосподарського призначення (землі запасу)  в ОК «Ведмеже», діл.116 на території Агрономічної сільської  ради  Вінницького району Вінницької області гр. Хворостяну Денису Михайловичу.

138. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення з «для ведення особистого селянського господарства» на для «будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», за рахунок земель, що перебувають у власності гр. Іващенка Ігоря Володимировича, яка розташована в с. Медвеже Вушко, по вул. Сонячна, 61,  Вінницького району Вінницької області.

139. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності громадянина Квітко Романа Івановича цільове призначення якої змінюється  з «для ведення особистого селянського господарства» на для «будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області с. Бохоники, масив «Поляна».

140. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності громадянина Квітко Романа Івановича цільове призначення якої змінюється  з «для ведення особистого селянського господарства» на для «будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області с. Бохоники..

141. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється  з: для ведення особистого селянського господарства,  на: для індивідуального садівництва с. Бохоники, масив «Поляна»  Вінницького району Вінницької області гр. Черкас Юрію Анатолійовичу.

142. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована за адресою: 23233, вул. Дачна, 57 с. Бохоники  Вінницького району Вінницької області гр. Іщенку Василю Григоровичу.

143. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), вул. Дачна, 49, с. Бохоники Вінницького району Вінницької області гр. Маркову Володимиру Олексійовичу.

144. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в СДТ «Весна» с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області  гр. Пономарчук Олені Володимирівні.

145. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області  гр. Вєтровій Олені Бориславівні.

146. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області  гр. Вєтрову Тимофію Сергійовичу.

147. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Агрономічне на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області  гр. Боднарчук Олені Вікторівні.

148.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Дубровській Анастасії Володимирівні.    

149. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва на території Агрономічної сільської ради  ОК «Ведмеже», ділянка №502 Вінницького району Вінницької області гр. Малик Наталії Феодосіївні.

150. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального дачного будівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр.Бурч Антону Юрійовичу.

151. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр.Бурч Антону Юрійовичу.

152. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр.Бурч Антону Юрійовичу.

153. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Олійнику Ігорю Анатолійовичу.

154. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр.Драчинському Юрію Анатолійовичу.

155. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Драчинській Вероніці Юріївні.

156. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр.Дрогобецькому Дмитру Володимировичу.

157. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Дрогобецькому Володимиру Володимировичу.

158. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього транспорту та передати в оренду ТОВ «Віннафтогаз».        

159. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області АТ « Вінницяобленерго».

160. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва на території Агрономічної сільської ради ОК «Ведмеже», ділянка №207 Вінницького району Вінницької області гр. Хавхалюку Івану Анатолійовичу

161. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Шазі Юрію Миколайовичу          

162. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства  на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Любарській Тетяні Володимирівні

163. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства  на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Хворостяну Денису Михайловичу

164. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Лисяку Олександру Віталійовичу.

165. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Бондару Петру Володимировичу.

166. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Масловій Марині Петрівні.         

167. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Ярошинському Євгену Степановичу.

168. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Бохоники, вул. Д.Нечая, 10 Вінницького району Вінницької області гр. Примчуку Петру Олександровичу .

 169. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Супрунову Костянтину Вікторовичу.

170.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Нечипоренку Олександру Миколайовичу.

171. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Супрунову Юрію Костянтиновичу.

172. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Чепурняку Юрію Михайловичу.

173. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Бондару Петру Володимировичу.

174. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Бондар Яні Леонідівні.

175. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Бондар Яні Леонідівні.

176. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Старченко Віктору Борисовичу.

177. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Рябоконь Олегу Петровичу.

178. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення садівництва на території Агрономічної сільської ради  ОК «Ведмеже», ділянка №504 Вінницького району Вінницької області гр. Бевзу Олександру Миколайовичу

179. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства  на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Козаку Андрію Анатолійовичу 

180. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Мельнику Роману Васильовичу 

181. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Гуменюку Сергію Григоровичу 

182. Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)

в с.Бохоники  Вінницького району Вінницької області гр. Черкесу Анатолію Олеговичу

183.  Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для ведення особистого селянського господарства в с.Бохоники  Вінницького району Вінницької області

гр. Мусійчук Світлані Михайлівні

184. Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Бохоники  Вінницького району Вінницької області гр. Котощуку Сергію Валентиновичу

185. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Яковині Вячеславу Івановичу    

186. Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Бохоники  Вінницького району Вінницької області гр. Кузьменко Миколі Юрійовичу

187. Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Бохоники  Вінницького району Вінницької області гр. Кучеренко Вадиму Романовичу

188. Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Бохоники  Вінницького району Вінницької області гр. Гушпіту Івану Віталійовичу

189. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється з: «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд»  на: «для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості», на території Агрономічної сільської ради гр. Бондару Михайлу Володимировичу

190. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється з: «для ведення особистого селянського господарства» на: «для будівництва і обслуговування будівель торгівлі», по вул. Гагаріна с.Бохоники Вінницького району Вінницької області гр. Патулі Ігорю Володимировичу

191. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється з: «для індивідуального садівництва»  на: «для будівництва і обслуговування будівель торгівлі», масив «Крило», вул. Золота, 89 Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Ген Денису Сергійовичу

192. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється з: «для ведення особистого селянського господарства»

на: «для індивідуального садівництва», на території Агрономічної сільської ради гр. Позур Тетяні Михайлівні

193. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району, Вінницької області гр. Фицайло Світлані Володимирівні

194. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Вінницька область, Вінницький район, с.Бохоники, вул. Зарічна, 99 гр. Маренюк Тетяні Вікентіївні

195. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Нікітіній Валентині Олегівні      

196. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється з: «для ведення особистого селянського господарства» на: «для індивідуального садівництва», на території Агрономічної сільської ради гр. Рибаку Ігорю Олександровичу

197. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється з: «для ведення особистого селянського господарства» на: «для індивідуального садівництва», на території Агрономічної сільської ради гр. Міщуку Сергію Івановичу

198. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється з: «для ведення особистого селянського господарства» на: «для індивідуального садівництва», на території Агрономічної сільської ради гр. Квасневському Юрію Станіславовичу

199. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється з: «для ведення особистого селянського господарства» на: «для індивідуального садівництва», на території Агрономічної сільської ради  гр. Петренку Руслану Васильовичу

200. Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Бохоники  Вінницького району Вінницької області гр. Маковійчук Іванні Юріївні

201. Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Бохоники  Вінницького району Вінницької області гр. Слободянюку Володимиру Костянтиновичу

202. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється з: «для ведення особистого селянського господарства» на: «для індивідуального садівництва», за адресою: с.Бохоники, масив «Поляна», вул. П’ята, б/н  гр. Єресько Юрію Борисовичу

203. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  за адресою: Вінницька область, Вінницький район, с.Бохоники, вул. Гагаріна, 18 гр. Столяровій Наталії Миколаївні

204. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  за адресою: Вінницька область, Вінницький район, с. Ільківка, вул. Лісова, 28 гр. Голоті Богдану Олеговичу

205. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража  із земель комунальної власності на території с. Бохоники вул. Гагаріна Вінницького району, Вінницької області  гр. Марингевичу Віталію В’ячеславовичу

206.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража  із земель комунальної власності на території с. Бохоники вул. Гагаріна Вінницького району, Вінницької області гр. Марингевичу Віталію Віталійовичу

207. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)  із земель комунальної власності на території с. Рівець вул. Дружби,6 Вінницького району, Вінницької області гр. Вернигорі Олександру Володимировичу

208. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва  із земель комунальної власності на території с. Бохоники масив «Поляна», вул. Дев’ята, 5 Вінницького району, Вінницької області гр. Антонову Костянтину Олександровичу

209. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території с. Бохоники вул. Яблунева, б/н Вінницького району, Вінницької області гр. Попенко Галині Іванівні

210. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території с. Бохоники вул. Сонячна, б/н Вінницького району, Вінницької області гр. Іванчишиній Марії Данилівні.

211. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території с. Бохоники вул. Сонячна, б/н Вінницького району, Вінницької області гр. Іванчишину Олександру Леонідовичу

212. Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Бохоники  Вінницького району Вінницької області гр. Штойко Аліні Русланівні

213. Про надання  дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для ведення особистого селянського господарства в с.Бохоники  Вінницького району Вінницької області гр. Штойко Аліні Русланівні

214. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється з: «для ведення особистого селянського господарства»

на: «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)», в с.Бохоники, вул. Данила Нечая, 2 Вінницького району Вінницької області гр. Павленко Володимиру Вікторовичу.

215. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради Вінницького району, Вінницької області гр. Бузинюк Тетяні Василівні

216. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва індивідуального гаража  вул. Симиренка с.Медвеже Вушко Вінницького району Вінницької області гр. Аннагелдієву Юрію Руслановичу

217. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Яворському Григорію Миколайовичу

218. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької областігр. Маренюку Івану В’ячеславовичу

219. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва індивідуального гаража  масив «Поляна» с.Бохоники Вінницького району Вінницької області гр. Квітко Роману Івановичу

220. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Нечипоренко Лілії Василівні

221.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)

на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області

гр. Льовкіну Віталію Валерійовичу

222. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва ОК «Ведмеже» земельна ділянка №106 Лисоволику Івану Григоровичу

223.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва ОК «Ведмеже» земельна ділянка №466 Онофрійчуку Миколі Михайловичу

224. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій в с.Ільківка Агрономічній сільській раді

225.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району, Вінницької області  гр. Глові Вікторії Анатоліївні

226. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського господарства на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Демченку Олександру Миколайовичу

227. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Чалюку Олександру Петровичу

228. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Пелешок Олегу Миколайовичу

229. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої передачі в оренду  для сінокосіння та випасання худоби на території агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області  гр. Балуєву Станіславу Сергійовичу

230. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Скрипник Леоніду Васильовичу

231. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо поділу, об’єднання земельної ділянки комунальної форми власності.

232. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Сиворінському Володимиру Володимировичу

233. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради Вінницького району, Вінницької області гр. Яровій Оксані Аркадіївні

234. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Ільківка вул. Зарічна, 67 гр.Гаврилюку Олегу Михайловичу

235. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району, Вінницької області гр. Гречанюку Миколі Сергійовичу

236. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Бохоники, вул. Яблунева, 26 Вінницького району, Вінницької області гр. Бортновській Валентині Володимирівні.

237. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району, Вінницької області гр. Кушнір Лілії Василівні

238. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Зарічна, 81А с.Бохоники

Вінницького району Вінницької області гр. Боднарчуку Віталію Миколайовичу

239. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району, Вінницької області гр. Сухоруковій Ірині Анатоліївні.

240. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється з: «для ведення особистого селянського господарства»  на: «для індивідуального садівництва», в с.Бохоники, масив «Поляна», вул. Четверта Вінницького району Вінницької області гр. Дєдовій Надії Романівні.

241. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства за адресою: вул. Першотравнева, с.Горбанівка Вінницького району Вінницької області гр. Петровському Антону Лукашовичу

242. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва індивідуальних гаражів  в с.Бохоники, вул. Молодіжна б/н Вінницького району Вінницької області гр. Майстру Григорію Івановичу 

243. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства  на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Бержану Олександру Петровичу        

244. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства за адресою: Вінницька область, Вінницький район, с. Бохоники, вул. Сонячна  гр. Сегеді Зінаїді Йосипівні

245. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства  за адресою: Вінницька область, Вінницький район, с.Ільківка, вул. Зарічна, 38  гр. Яровому Віктору Григоровичу

246. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення садівництва на території Агрономічної сільської ради  ОК «Ведмеже», ділянка №392 Вінницького району Вінницької області гр. Воробєй Олександру Васильовичу

247. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва  на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області ОК «Ведмеже» земельна ділянка №11 гр. Зелінській Наталії Яківні

248. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва  на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області ОК «Ведмеже» земельна ділянка №365 гр. Озерянському Миколі Івановичу

249. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуальних гаражів за адресою: Вінницька область, Вінницький район, с. Медвеже Вушко, вул. Симиренка  гр. Погодіну Андрію Вікторовичу

250. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва  із земель комунальної власності на території Агрономічної сільської ради Вінницького району, Вінницької області

гр. Гончарову Владиславу Миколайовичу.

251. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  цільове призначення яких змінюється з: «для ведення особистого селянського господарства» на: «для індивідуального садівництва», на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Висоцькому Андрію Володимировичу

252. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства за адресою: Вінницька область, Вінницький район, с. Горбанівка, вул. Пушкіна, 13 гр. Молотову Ігорю Юрійовичу

253. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів із земель комунальної власності на території с. Медвеже Вушко вул.Симиренка, б/н Вінницького району Вінницької області  гр. Вейда Василю Володимировичу.

254. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється з: «для ведення особистого селянського господарства» на: «для будівництва і обслуговування будівель торгівлі», по вул. Ювілейна Нова, 82 с.Бохоники Вінницького району Вінницької області гр. Гуркачу Олегу Петровичу

255. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району, Вінницької області ОК «Ведмеже» земельна ділянка №269 гр. Єрмолову Сергію Леонідовичу

256. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської Вінницького району Вінницької області ОК «Ведмеже», земельна ділянка №495 гр. Манжулі Миколі Миколайовичу

257. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється з: «для ведення особистого селянського господарства»

на: «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)», в с.Бохоники, вул. Сонячна Вінницького району Вінницької області гр. Філонюк Інні Миколаївні

258. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі

(на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого  селянського господарства за адресою: вул. Калинова, 89 с. Медвеже Вушко Вінницького району Вінницької області гр. Зралко Тетяні Миколаївні

259. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Білашенку Олександру Вікторовичу   

260. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва  за адресою: масив «Поляна” с.Бохоники Вінницького району Вінницької області гр. Антонюку Володимиру Олександровичу

261. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства в с.Ільківка, вул. Набережна, 67-Б Вінницького району Вінницької області гр. Швець Наталії Олексіївні та гр. Круль Миколі Івановичу

262. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва  із земель комунальної власності на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області  гр. Ягніцькому Руслану Миколайовичу

263. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва  на території Агрономічної сільської ради

Вінницького району Вінницької області ОК «Ведмеже» земельна ділянка №85-86 гр. Бокоцею Володимиру Степановичу

264. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району, Вінницької області гр. Міняйло Ользі Григорівні

265. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району, Вінницької області гр. Котлинському Олегу Костянтиновичу

266. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Агрономічної сільської ради Вінницького району, Вінницької області ОК «Ведмеже» ділянка№277 гр. Сапон Нелі Ібрагимівні

267. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Мазур Юлії Сергіївні

268. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Середюку Євгенію Петровичу

269. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства в с.Медвеже Вушко, вул. Калинова, б/н Вінницького району Вінницької області гр. Загородній Нелі Володимирівні

270. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Пелешок Олегу Миколайовичу    

271. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Мазуру Олегу Сергійовичу

272. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області гр. Тулкіну Ігорю Ігоровичу

273. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Трунову Олександру Анатолійовичу

274. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Агрономічної сільської ради  Вінницького району Вінницької області гр. Труновій Ірині Дмитрівні

275. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою: вул. Яблунева, 68 с.Бохоники

Вінницького району Вінницької області гр. Ткачу Володимиру Юрійовичу

276. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою: вул. Партизанська, 16 с.Горбанівка

Вінницького району Вінницької області гр. Малай Давиду Олеговичу

 

 

            Сільський голова                                  С.М.Сітарський 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь