A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Здорова Україна – це важливий крок для зміцнення здоров'я мешканців громад

Дата: 16.09.2021 21:15
Кількість переглядів: 342


Сергій Борзов - Створення Активних парків у рамках програми Президента «Здорова Україна» – це важливий крок для зміцнення здоров'я мешканців громад

Сьогодні, 16 вересня, у Могилеві-Подільському відкрили другий на Вінниччині «Активний парк» в рамках програми Президента Володимира Зеленського  «Здорова Україна». 

Привітали громаду із важливою подією Голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов, народні депутати України Ірина Борзова та Геннадій Вацак.
 
«Щиро вітаю мешканців Могилів-Подільської громади з відкриттям активного парку. Це ще одна із соціальних ініціатив Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна», яка має три складових. Перша – це зміцнення імунітету дітей шляхом впровадження здорового харчування у школах, друга – для людей похилого віку, а третя – створення активних парків для населення. 

Саме таких, як ми сьогодні відкриваємо. Всього в Україні планується відкрити близько 600 активних парків, 63 з них – у Вінницькій області.

Це вже другий активний парк із вже готових 16 на Вінниччині. Дякую голові громади Геннадію Глухманюку, який підтримав ідею зі створення спортивної локації для жителів громади», - підкреслив Сергій Борзов. 

Створення активних парків – це важливий крок для зміцнення здоров’я мешканців у громадах – як для молоді, так і для людей поважного віку. 

Звертаючись до присутніх, народний депутат України Ірина Борзова зауважила: «Дякую Могилів-Подільській громаді за те, що долучилися  до ініціативи Президента України «Здорова країна». Відкриття активного парку – це справді чудова подія. Займайтеся спортом! Будьте здорові та активні!»

Програма "Активні парки" з тренуваннями за QR-кодом – це українське ноу-хау.

Могилів-Подільський міський голова Геннадій Глухманюк акцентував увагу на важливості створення умов для покращення життя громад, а також додав: «Ми за 30 років багато чули про реалізацію різних програм. Але програми, які започатковані Президентом України Володимиром Зеленським, – це справді реальний  результат. Ми бачимо, наскільки швидко будують дороги, відкриваються нові модернізовані приймальні відділення, активні парки та покращується інфраструктура громад загалом». 

На визначеному майданчику Активного парку розміщено та облаштовано спортивні знаряддя та елементи - турнік, бруси, шведська стінка, координаційна лінія, лавочка.
Створено вільний простір для тренувань без знаряддя. 
Біля входу в парк є інформаційний стенд, а біля кожного елемента – табличка з QR-кодом для сканування відеоінструкції рухових вправ. 
У відео можна побачити провідних спортсменів та відомих тренерів.
Усі відвідувачі мають змогу завантажити готові комплекси та активно їх застосовувати.

Приходьте до локацій «Здорової країни» –  тренуйтесь з нами.
Ми започатковуємо спортивну моду для людей!

Адреси вже готових Активних парків Ви можете переглянути на сайті Вінницької облдержадміністрації за посиланням: http://www.vin.gov.ua/news/zdorova-ukraina/39686-aktyvni-parky-pershoi-cherhy-na-vinnychchyni 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь