A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Звіт директора Ільківської ЗОШ І-ІІ ступенів

Дата: 16.09.2021 21:21
Кількість переглядів: 404

 

15 вересня відбувся звіт директора Ільківської ЗОШ І-ІІ ступенів – Кравця Богдана Івановича.  Присутніх було близько 50 людей. Процедура зустрічі передбачала спочатку звіт директора, а після - голосування, за яким оцінювалася робота керівника. Загалом 44 особи оцінили роботу директора задовільно, 1 незадовільно. На зустрічі були присутні: сільський голова - Сергій Сітарський, заступник сільського голови -Тетяна Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму – Олександр Грустілін та представники батьківських комітетів усіх класів навчального закладу.

Особливо школа пишається своїми спортивними досягненнями. В ході звіту директор висловив бажання встановлення пластикових вікон та нових спортивних споруд  та майданчиків на території сіл. Зокрема, сільська рада, вже почала над цим працювати, незабаром в селі Горбанівка буде облаштовано дитячий майданчик.

Після звіту директора виступив начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму, який подякував за роботу та прохання щодо вакцинації педагогічним колективом. Адже навіть, якщо ми опинимося в червоному рівні захворювання, діти будуть відвідувати навчальний заклад, тому що вакциновано більше 80% працівників. Цю новину всі присутні зустріли оплесками. Також Олександр Грустілін  розповів про введення в навчальних закладах громади гарячого харчування для дітей. Крім того, він знову наголосив на спортивних успіхах школи, вже вкотре вони тримають спортивне лідерство. А в цьому році вперше учні 8-9 класів змагалися на рівні 10-11 класів в спартакіаді, що відбулася навесні між школами громади, здобувши перше місце.

 Наприкінці директор школи також попросив сільську раду та відділ посприяти в придбанні комплекту відеоспостереження всередині навчального закладу для повної безпеки учнів. Адже ззовні вже встановлено чотири камери, які було подаровано на 1 вересня, але для цілковитої безпеки потрібно ще чотири.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь