A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Відкрили «Активний парк» в рамках програми Президента Володимира Зеленського  «Здорова Україна».

Дата: 21.09.2021 14:50
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

Сьогодні, 21 вересня, Головою обласної державної адміністрації Сергієм Борзовим спільно з сільським головою Сергієм Сітарським було відкрито спортивні локації "Активні парки" в  рамках програми Президента Володимира Зеленського  «Здорова Україна». На відкритті також були присутні Перший заступник Голови обласної державної адміністрації Наталя Заболотна, заступник Голови районної державної адміністрації Тетяна Каменщук , депутати обласної ради.

«Щиро вітаю мешканців Агрономічної громади з відкриттям активного парку. Це ще одна із соціальних ініціатив Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна», яка має три складових. Перша – це зміцнення імунітету дітей шляхом впровадження здорового харчування у школах, друга – для людей похилого віку, а третя – створення активних парків для населення.  Саме таких, як ми сьогодні відкриваємо, всього в Україні планується відкрити близько 600 активних парків, 63 з них – у Вінницькій області », - підкреслив Сергій Борзов.

Створення активних парків – це важливий крок для зміцнення здоров’я мешканців у громадах – як для молоді, так і для людей поважного віку.

Програма "Активні парки" з тренуваннями за QR-кодом – це українське ноу-хау.

На визначеному майданчику Активного парку розміщено та облаштовано спортивні знаряддя та елементи - турнік, бруси, шведська стінка, координаційна лінія, лавочка.

Створено вільний простір для тренувань без знаряддя.

Біля входу в парк є інформаційний стенд, а біля кожного елемента – табличка з QR-кодом для сканування відеоінструкції рухових вправ.

У відео можна побачити провідних спортсменів та відомих тренерів.

Усі відвідувачі мають змогу завантажити готові комплекси та активно їх застосовувати.

Приходьте до локацій «Здорової країни» –  тренуйтесь з нами.

Ми започатковуємо спортивну моду для людей!

Естафету по відкритті "Активних парків" Агрономічна територіальна громада передала сусідній Якушинецькій територіальній громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь