A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Голова  обласної державної адміністрації Сергій Борзов відвідав нове приміщення Агрономічної сільської ради та центру надання адміністративних послуг.

Дата: 21.09.2021 17:23
Кількість переглядів: 400

Фото без описуКористуючись нагодою, перебуваючи в Агрономічній територіальній громаді  Голова  обласної державної адміністрації Сергій Борзов відвідав нове приміщення Агрономічної сільської ради та центру надання адміністративних послуг.

До об’єднання Сільська рада займала площу близько 127 м2, ЦНАП знаходився в орендованому приміщенні і займав площу близько 41 м2. Після об’єднання потреба в збільшенні приміщень виникла у зв’язку з розширенням повноважень, а тому і у створенні нових відділів і підрозділів сільської ради.

Маючи у власності приміщення, однак без внутрішніх робіт, виконали корегування ПКД, завершили реконструкцію приміщень і збільшили площу для надання адміністративних послуг в територіальній громаді до 369 м2. Це  295 м2  сільська рада  і 74 м2 ЦНАП і це все власні приміщення сільської ради.

Тепер мають можливість разом працювати вісім відділів сільської ради та ЦНАП. Цим самим покращується і пришвидшується комунікація не тільки в колективі але і покращується якість надання послуг населенню.

Голова обласної державної адміністрації відмітив, що роботи по облаштуванню сільської ради та ЦНАПу  виконанні відмінно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь