A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Звіт директора школи

Дата: 24.09.2021 15:06
Кількість переглядів: 347

Громадськість Медвежого Вушка зібралась 23 вересня на звіт директора школи Розпутні Леоніда Миколайовича, щоб оцінити його діяльність за минулий навчальний рік. На зібранні були присутні сільський голова Агрономічної ТГ Сітарський С.М., заступник сільського голови з гуманітарних питань Закревська Т.П., начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Грустілін О.О., головний спеціаліст відділу  Добровольський М.П., депутат Агрономічної сільської ради Назаренко Л.А., трудовий колектив закладу, представники органів учнівського самоврядування та батьківський комітет.

У своєму звіті директор охопив основні напрямки своєї діяльності, звернув увагу на створення в школі належних умов для здобуття якісної освіти. Леонід Миколайович наголосив, що учні та вчителі працюють в Новій українській школі, головна мета якої – створити таку школу, в якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння  застосовувати їх у житті. Тому завдання учителів, батьків – створити таку нову школу, в якій учні почуватимуться  комфортно,  у якій прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не бояться висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами.

Директор висловив щиру подяку за співпрацю всім: учителям за творчість, за любов до своєї професії, батькам і спонсорам за матеріальну допомогу та небайдужість до шкільного життя.

За результатами таємного голосування роботу директора одноголосно (43 голоси) визнано задовільною.

Дирекція, педколектив, учні та батьки висловлюють щиру подяку адміністрації ОТГ за придбання спортивного інвентаря для занять фізичною культурою. Така підтримка – це свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти та важливості шкільного виховання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь