A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

В День працівника дошкільної освіти в ЗДО "Дзвіночок" завітав голова Вінницької ОДА

Дата: 27.09.2021 17:08
Кількість переглядів: 358

27 вересня Україна  святкує  День працівника  дошкільної  освіти. Це свято вирішили відзначати для підняття престижності професії вихователя та об’єднання потенціалу дошкільної освіти різних регіонів України. 

Всеукраїнський день дошкілля – це свято дитинства й визнання його, як щасливої пори. Недарма кажуть,  що дитинство – це ранок життя, а ранок має бути щасливим.

З нагоди цього свята у Бохоницький ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок» завітали голова Вінницької ОДА - Борзов С.С., заступник голови Вінницької РДА - Каменщук  Т.Д., голова Агрономічної сільської ради  - Сітарський С.М.,  заступник голови Агрономічної сільської ради -  Закревська Т.П. та начальник  відділу освіти МСКТ  -  Грустілін О.О.

       До колективу садочка звернувся голова Вінницької ОДА  Борзов С.С. зі словами вдячності  педагогічним працівникам, які безпосередньо причетні до справи навчання і виховання дітей та вручив подяки вихователю Яропуд М.О та завгоспу  Пуді Л.І. «Бути педагогом – це високе покликання і почесна місія, адже від професіоналізму, терпіння і мудрості, пильної уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас  є – діти, а діти – це продовження життя і наша надія», - сказав Сергій Сергійович.

Сітарський С.М. наголосив, що у закладах дошкільної освіти працюють люди, які дійсно заслуговують глибокої поваги за свою самовіддану працю, високий професіоналізм та невичерпну творчу енергію.

Господиня Бохоницького дитсадка - Мельник І.Г., подякувала за привітання та зазначила, що дане свято - це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь