A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Звіт директора Бохоницького ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок»

Дата: 30.09.2021 11:24
Кількість переглядів: 458

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 23.03.2005 р. № 178 « Про затвердження Положення про порядок звітування керівників дошкільних загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педколективом та громадськістю», з метою поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень 29 вересня 2021 року відбувся звіт директора Бохоницького ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок» Мельник І.Г.

На звіті були присутні заступник сільського голови Агрономічної сільської ради Закревська Тетяна Петрівна, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Агрономічної сільської ради Грустілін Олександр Олегович.

Ірина Григорівна у своєму виступі висвітлила питання діяльності керівника закладу: освітню діяльність, методичну та медичну роботу, соціальний захист як працівників так і дітей пільгових категорій, взаємодію дошкільного закладу із сім’єю, школою та  органами місцевими самоврядування. Також вона подякувала  батькам, працівникам та адміністрації територіальної громади за розуміння, допомогу та підтримку у створенні комфортного та безпечного розвивального простору для наших дітей.

За результатами таємного голосування роботу директора  (18-задовільно, 0-незадовільно) визнано задовільною.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь