A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Святкування Дня села Бохоники

Дата: 09.10.2021 19:23
Кількість переглядів: 642

Щорічно, восени,  за традицією, в День Святого Івана Богослова  мешканці села Бохоники відзначають Храмове свято  та  День села. Саме в цей день з’їзджаються  і сходяться до свого рідного дому люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. А  жителі, сусіди чи просто знайомі вітають один одного з празником.

За історичними даними, в цьому році Бохоникам виповнюється 396 років.

З нагоди річниці заснування Бохоників, у сільському клубі та на головній площі села влаштували святкове дійство: тут пригощали гостей різноманітними смаколиками, частували кашею з польової кухні, а на сцені виступали місцеві та вінницькі творчі колективи і окремі виконавці. Переважно свої таланти демонстрували діти.

З вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Сергій Сітарський, який побажав здоров’я, миру, добра всім мешканцям. На свято завітали депутати обласної ради – Олександр Масленніков, Тетяна Каменщук. Від Агрономічної сільської ради в ході концерту нагороди отримали: найстарша жителька села, наймолодший житель, сімейні пари, які незабаром святкуватимуть    63- тю річницю  подружнього життя та молоді подружні пари, які  в цьому році  стали на весільний рушник і зареєстрували свій шлюб.

Хвилиною мовчання було вшановано загиблих в АТО українських воїнів та всіх борців, які оберігаючи державні кордони, віддали своє життя за мир і спокій в нашій країні.

Після святкового концерту  на мешканців чекала лотерея з цінними подарунками та призами.

Хоча урочиста частина свята й закінчилась, проте музика і пісні на все село лунали ще довго. На думку господарів і гостей, сільське свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом, завдяки чому всі ще раз переконалися в тому, що мешканці села Бохоники вміють не тільки плідно працювати, але й весело розважатися.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь