A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Виїзний прийом громадян сільського голови в селі Медвеже Вушко

Дата: 20.10.2021 15:34
Кількість переглядів: 586

Сьогодні, 20 жовтня, сільський голова Сергій Сітарський спільно з начальником житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою та начальником юридичного відділу здійснили черговий виїзний прийом в Медвеже Вушко.

Одним з питань, яке підняли мешканці, сезонна торгівля саджанцями. В зв’язку з ремонтом дороги по Барському шосе та встановленням нової дорожньої розмітки, мешканці втратили можливість здійснювати торгівлю саджанцями, які самі виростили. Для багатьох жителів села – це єдине джерело доходу. На даний час громадяни змушені змінити місце продажу товару, що унеможливлює їхню торгівлю. Тому вони звернулися до сільського голови з проханням допомогти вирішити ситуацію. Питання буде вивчати юридичний відділ сільської ради, про результати буде повідомлено мешканцям згодом.

Також громадян цікавило як зміниться питання квартирної оплати та послуг. Воно виникло в зв’язку з реорганізацією КП «Крон». Начальник відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою розповів, що з понеділка буде працівник КОП «Бохоничанка», який буде здійснювати прийом коштів.

Крім того, під час прийому один з мешканців звернувся із заявою щодо земельного конфлікту по проїзду приватної земельної ділянки. Заява була прийнята та передана на розгляд земельній комісії.

Також під час зустрічі не обійшлося й без земельних питань, щодо виділення земельних ділянок на безоплатній основі у власність.

На зустріч з очільником громади завітала працівник шкільної бібліотеки. Вона звернулася з питанням щодо функціонування бібліотеки та ремонтом приміщення, а також забезпечення оргтехікою. Питання знаходиться на особистому контролі в сільського голови.

На всі інші звернення були надані відповідні роз'яснення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь