A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

В Агрономічний центр культури та дозвілля завітав Юрій Плясовиця

Дата: 29.10.2021 18:17
Кількість переглядів: 594

В Агрономічному центрі культури та дозвілля відбулась зустріч з заслуженим архітектором України, членом Національної спілки письменників України, літератором - Юрієм Плясовицею.

Завітав познайомитися з талановитим жителем і сільський голова – Сергій Сітарський.

"Зустріч з ароматом кави" мала на меті познайомити присутніх з талановитим односельцем, який віднедавна проживає в селі. Агрономічне, літературна діяльність якого почалась досить пізно, адже свою першу книгу Юрій Плясовиця написав в 60 років, а там, як кажуть, "поперло"(сміло добираю такі вислови, бо письменник дуже сучасний та з гарним почуттям гумору).

19 виданих книг, останні дві написані українською мовою. Всі 19 є у нашій бібліотеці Агрономічного центру культури та дозвілля, за що дуже вдячні автору, частину книг письменник дарував раніше, а при цій зустрічі подарував ще й нашим філіям та Василю Білоусу, нашому місцевому письменнику, який, до речі, зачитав присутнім свої нові вірші.

Отож, "Зустріч з ароматом кави" переросла у зустріч "Феєрверк емоцій", адже Юрій Плясовиця уміє здивувати , людина широкого кругозору, дуже талановитий архітектор. Вінницький район Поділля красується його архітектурою, Гніванський костел уже тричі починав службу в честь свого архітектора - Юрія Плясовиці та багато інших храмів, торгових центрів і т.д. архітектурою, яких займався Юрій Плясовиця.

Цікаво було дізнатись про інші країни, які відвідав письменник, а він побував у 78 країнах світу, це дійсно вражає!

Однієї зустрічі мало, щоб ще більше дізнатись про неймовірний талант та про його особливий підхід до життя, до архітектури і ,звичайно, до своєї літературної діяльності...

Юрій Плясовиця пообіцяв наступну зустріч у с. Медвеже Вушко. Сподіваємось до швидкої зустрічі, та дякуємо письменнику за його оригінальність, відкритість, жагу до життя, за гарні емоції та чудовий настрій.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь