A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

В селі Рівець з’явився новий дитячий майданчик

Дата: 01.11.2021 12:43
Кількість переглядів: 510

Під час акції «Зелена країна» разом з висадкою алеї хвойних дерев відкрили дитячий майданчик в селі Рівець. Для дітей – це справжнє щастя. Радість. Посмішки. Щасливі обличчя батьків.

Нові та сучасні тренажери, гойдалки, гірки, які вже встигли стати хорошими і надійними друзями малечі, придбали за кошти сільського бюджету.

Яскравий майданчик зроблений за ескізом програми Президента України «Активні парки». Майданчик для села  – це не тільки радість для дітей, а й для батьків. Дитячий сміх лунає тут до пізнього вечора. А дорослі мають можливість спостерігати за тим, як на свіжому повітрі граються та набираються сил їхні дітлахи.

З проханням встановити майданчик звернулися батьки до сільського голови Сергія Сітарського під час одного з виїзних прийомів. Після того було виконано ряд робіт – і нарешті, з’явилося в селі місце для розваги дітлахів. Найважливіше, що тепер мешканці села матимуть свій ігровий майданчик, який сприятиме розвитку координації рухів та загальному фізичному оздоровленню дітей.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь