A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Привітали працівників культури

Дата: 09.11.2021 17:18
Кількість переглядів: 440

09 листопада відзначається День працівника культури та майстрів народного мистецтва. В Агрономічному Центрі культури та дозвілля відбулись урочисті заходи з нагоди всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Кращих працівників було нагороджено грамотами. З вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова – Сергій Сітарський.

 Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва був заснований з метою відзначення вагомого внеску працівників культури і любителів у відродженні української національної культури, розвитку народної творчості, активній культурно-просвітницькій діяльності.

Цей день працівники культури проводять в тиші, без метушні, без зайвих фраз, без публіки. Просто для себе! Адже це їх професійне свято!

Шановні творці прекрасного! Бажаємо вам міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях! Щира вдячність вам за самовіддану працю!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь