A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Відбувся тематичний вечір «У глибину століть»

Дата: 12.11.2021 18:39
Кількість переглядів: 912

Сьогодні в Бохоницькій філії Агрономічного Центру культури та дозвілля відбувся тематичний вечір «У глибину століть», присвячений 370-річчю оборони Вінниці полком Івана Богуна. На захід завітали депутати обласної Ради: Тетяна Каменщук/заступник голови Вінницької РДА, Володимир Мазуренко, Олександр Масленніков, Юлія Олійник – заступник голови Вінницької РДА, сільський голова Сергій Сітарський та заступник сільського голови –Тетяна Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму – Олександр Грустілін та учні місцевої школи. В програмі взяли участь всі філії Центру культури та дозвілля.

Ім’я Івана Богуна назавжди закарбувалось в історії рідного краю. Оскільки  важливою сторінкою з-поміж ратних справ кальницького полковника стала Берестецька битва, в якій Іван Богун проявив себе розсудливим полководцем в найтрагічніший момент бою. Саме його було обрано наказним гетьманом в оточеному поляками козацькому таборі З0 червня 1651 р. І. Богун виправдав покладені на нього сподівання, вивів із оточення основні сили українського війська.

Захід пройшов в затишній пізнавальній атмосфері. Діти та дорослі із захопленням слухали історії про легендарного лицаря Івана Богуна.

Дякуємо Бохоницькій філії за організацію тематичного вечора.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь