A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Виїзний прийом громадя сільського голови

Дата: 24.11.2021 20:08
Кількість переглядів: 529

Уже стали традиційними виїзні прийоми громадян, які проводить сільський голова Сергій Сітарський. Вони дають змогу не тільки почути думку кожної людини, а й краще ознайомитись з наболілими проблемами сільської громади. Тому сьогодні відбувся черговий виїзний прийом до сіл Рівець та Горбанівка.

Основна увага жителів Рівця була зосереджена на облаштування водогону в селі. Ця проблема потребує детального вивчення, визначення протяжності та вартості, кількості абонентів. Також сільський голова наголосив про необхідність проведення зборів з мешканцями для обговорення проблеми.

В ході спілкування обговорювалася і тема вуличного освітлення. Очільник громади пообіцяв, що буде встановлено опори з альтернативними джерелами енергії на новозбудованому дитячому майданчику.

Крім того, обговорили питання організації дозвілля для школярів та мешканців в приміщенні школи. Зокрема, встановлення тенісного столу та створення інших сприятливих умов для дозвілля жителів.

Також жителі села Рівець звернулися із заявами щодо підсипки доріг.

В селі Горбанівка обговорювали правила виїзної торгівлі в селі. Також мешканці порушили питання щодо роботи поштового відділення.

За наслідками виїзного прийому, питання, які потребують додаткового вивчення, передано на розгляд до відповідних структурних підрозділів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь