A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Зразковий аматорський хореографічний колектив «Сонечко» - володар Першої премії ІІ Міжнародного фестивалю-конкурсу народної хореографії «КОЛО САМОЦВІТІВ»

Дата: 13.12.2021 18:54
Кількість переглядів: 730

       11 – 12 грудня 2021  у  місті Львові відбувся ІІ Міжнародний  фестиваль - конкурс народної хореографії «КОЛО САМОЦВІТІВ». Програма фестивалю проходила у два етапи та включала в себе  не лише конкурсні виступи, а й екскурсії славним  містом Лева.
      «Чесно кажучи, коли мої діти побачили виконавський рівень інших колективів, то засумнівались  у своїх силах,- ділиться враженнями керівник зразкового аматорського хореографічного колективу «Сонечко» Агрономічного центру культури та дозвілля Лілія Борисівна Гаврилюк.  Але їхня згуртованість, віра та підтримка один одного допомогли нам виступити на належному рівні. Саме цим  корисна участь у конкурсах такого рівня. Мої «сонечка» так підбадьорювали один одного, що я сама здивувалась їх внутрішній силі. Діти зробили все можливе  і доклали максимум зусиль,щоб виступити якнайкраще та презентувати свою громаду. До речі, серед усіх учасників лише наш колектив був із сільської громади, всі інші -  з міських. Ще є над чим працювати і  ми обов’язково будемо вдосконалюватись. Коли «Сонечко» на сцені виконує «Гопак», «Гуцулку» чи «Волинські підскоки», то  хочемо, щоб плакала від  радості не лише я, а й усі ті, хто любить нас, любить народний танець .Так хочеться, щоб   нашими досягненнями чи невдачами переймався не лише наш колектив. Моїм дітям так важливо, щоб їхні зусилля були недаремними,  потрібними та оцінененими.  Адже годинні важкі тренування в залі, підготовка до концертів та конкурсів -  це те, на що часто міняють свій вільний час учасники. Але це того варте!»
     Керівник зразкового аматорського хореографічного колективу «Сонечко» Агрономічного центру культури та дозвілля Лілія Борисівна Гаврилюк щиро дякує своїм дітям та їхнім батькам. Вона зазначає, що праця учасників колективу дуже важлива, недаремна та потрібна. Їхні зусилля потрібні не лише їм, а й майбутнім поколінням українців, бо колектив «Сонечко» є одним із хранителів культури українського народу, а його учасники - справжніми українцями з народним танцем у своєму серці.

     Вітаємо зразковий аматорський хореографічний колектив «Сонечко» з перемогою!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь