A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

До відома громадян!

Дата: 30.12.2021 09:05
Кількість переглядів: 298

ПОВІДОМЛЕННЯ

Агрономічна сільська рада повідомляє, що відповідно до рішення Агрономічної сільської ради від 18 березня 2021 року № 332 розробляються проекти генерального плану та плану зонування території сіл Горбанівка, Ільківка та Рівець Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області.

Для врахування інтересів громадськості, громадські обговорення генеральних планів території, планів зонування та стратегічної екологічної оцінки будуть тривати з 30 грудня 2021р. до 31 січня 2022р.

З містобудівною документацією можна ознайомитись за адресою вул. Мічуріна, 12  с.Агрономічне у відділі  архітектури та просторового розвитку Агрономічної сільської ради та на офіційному сайті Агрономічної сільської ради.

Громадські слухання генеральних планів, планів зонування та стратегічної екологічної оцінки відбудуться 01 лютого 2022року об 11:00 за адресою: Вінницька обл., Вінницький  р-н, с. Горбанівка, вул.Українська, 13а, в приміщенні сільського клубу.

Всім зацікавленим особам, подавати пропозиції пропонується в письмовій формі до Агрономічної сільської ради в термін до 31 січня 2022 року.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь