A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Вручили туристичне обладнання гуртківцям-туристам Ільківської школи

Дата: 31.12.2021 12:13
Кількість переглядів: 375

В рамках завершення конкурсу «Комфортні громади» Агрономічна сільська рада вже використала кошти та закупила туристичне спорядження в рамках проєкту «Туризм єднає наші громади». Сьогодні (24 грудня) сільський голова Сергій Сітарський передав дітям, що займаються в туристичному гурку Ільківської школи спортивно-туристичне обладнання. Сергій Миколайович привітав школярів Ільківки, які нині по праву і цілком заслужено входять до еліти спортивно-туристичного руху нашого регіону.

Гуртком туристичного напряму, які діють у Ільківській школі, опікується вчитель географії Ситник Олександр Юхимович, який належить до когорти найдосвідченіших тренерів зі спортивного туризму в колишньому Вінницькому районі. Важливо наголосити, що команда Ільківських школярів зі спортивного туризму вже декілька років має особисті досягнення під час більшості змагань, що проводяться на обласному рівні.

Зрозуміло, для того, аби юні туристи успішно опановували ази майстерності та навички, які вкрай необхідні для спортивно-туристичної підготовки, потрібні обладнання, намети, спальні мішки, прилади та інструменти для вмілої, вправної, доведеної до найкращих зразків та нормативів туристичної майстерності. Тож туристи-гуртківці Ільківки щиро вдячні сільському голові Сергію Сітарському за подарунки, які відтепер справно і доречно слугуватимуть під час штурму чергових туристичних вершин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь