A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

У Медвеже-Вушківській школі проводять роботи з термомодернізації будівлі

Дата: 06.01.2022 18:10
Кількість переглядів: 364

Наразі тривають заходи з термомодернізації приміщень бібліотеки та навчальних майстерень Медвеже-Вушківської школи, що передбачають заміну вікон і дверей на металоплатсикові. Роботи по демонтажу старих дерев’яних вікон і монтажу нових металопластикових термоекономічних відбулися вчасно відповідно до укладеного договору. Залишається виконати в січні 2022 року роботи по шпаклюванню відкосів. Із місцевого бюджету за кошти залишків освітньої субвенції виділено на ці роботи 340 214,83 тис. грн.

Попередньо із місцевого бюджету вже були виділені в листопаді 2021 року  кошти у сумі 49 608,25 грн. для встановлення металопластикових дверей у основній будівлі Медвеже-Вушківської школи, де вже були замінені всі вікна на металопластикові, однак не встановлені окремі вхідні двері (додаткових та аварійних виходів з будівлі). Роботи виконані в повному обсязі.

Окрім, проведено технічного та авторського нагляду, місцева влада Агрономічної громади також долучається до контролю процесу виконання робіт підрядними організаціями, з метою забезпечення їх якісного виконання та раціонального витрачання коштів місцевого бюджету, що виділяються на покращення освітніх умов учнів нашої громади.

6 січня сільський голова Сергій Сітарський та заступник сільського голови Тетяна Закревська відвідали Медвеже-Вушківську школу та проконтролювали хід завершення виконання передбачених робіт.


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь