A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Різдвяні віншування «Щедрий вечір! Добрий вечір!»

Дата: 16.01.2022 18:13
Кількість переглядів: 218

Через два тижні після святкування Нового року, в ніч з 13 на 14 січня, щорічно відбувається маленьке диво, - Новий рік знову стукає до нас у двері, лише під іншою назвою - Старий Новий рік. Адже це чудово, що таке свято повторюється двічі, і ми маємо можливість привітати всіх, кого забули або не встигли привітати 31 грудня, зустрітися з друзями і ще раз запалити вогні новорічної ялинки!

   14 січня 2022 року, в Агрономічному центрі культури та дозвілля, відбулося святкування Старого Нового року, або як ще його називають у народі свято Маланки та Василя. Весело, гучно та жартівливо, щедрували й посівали творчі колективи громади. Не обійшлося свято і без традиційних  героїв Маланки,Василя,Кози , які веселили присутніх на святі, віншували гарними побажаннями - колектив  Бохоницької філії Агрономічного центру культури і дозвілля. Різдвяні пісні, відомі щедрівки та святковий настрій дарували також    колектив Медвеже-Вушківської філії Агрономічного центру культури і дозвілля та Нікітюк Аріна. А до флешмобу приєднались працівники: Відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради; Агрономічного закладу дошкільної освіти (ясла-садочок) «Сонечко» та Агрономічного центру культури та дозвілля, заспівавши всім відому колядку «Добрий вечір тобі пане господарю» .

Вперше в Агрономічному було проведено караоке, а участь узяли Остапів Олександра та Нікітюк Аріна.

Після колядок й щедрівок на всіх бажаючих чекала смачна юшка та гарячий глінтвейн. Свято відбулося за підтримки сільського голови Сергія Сітарського.

Сподіваємось, що всі побажання та засівання  були сказані в добрий час, і нашу об’єднану громаду та її жителів чекатиме щедрий на добрий рік.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь