A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Колективи Агрономічного Центру культури та дозвілля взяли участь у святі обрядовості - «Якушинецькі поколядини»

Дата: 16.01.2022 18:29
Кількість переглядів: 301

В справжньому святі обрядовості та звичаєвої української культури- «Якушинецькі поколядини» взяли участь творчі колективи Бохоницької і Медвеже- Вушківської філій Агрономічного центру культури та  дозвілля.

Фестиваль розпочався з ходи учасників, гостей, жителів Якушинецької громади, потім продовживлися виступи колективів. З вітальним словом звернувся до усіх присутніх очільник громади-Романюк Василь. Приймали мешканці громади та її керівники вітання із Різдвяними святами від  Агрономічного сільського голови- Сергія Сітарського, який побажав сусідній громаді добра, вдалих проектів, благополуччя, тісної співпраці між громадами!

Під час дійства лунали колядки й щедрівки від самобутніх, талановитих виконавців, частували смачною кутею, кашою, чаєм. Щиро і гостинно-так, як і має бути в українців, відбувся фестиваль «Якушинецькі поколядини». Агрономічний сільський голова та Центр культури і дозвілля дякує нашим  колективам «Брикса» та «Панночка» за участь, а Якушинецькій громаді-за запрошення!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь